Segmen Mencari Bloglist by Eppy Ismail

Monday, March 31, 2014

Segmen Mencari Bloglist by Eppy Ismail


Dah lama tak join segmen rasanya. Kali ini Mia nak join segmen Eppy. Segmen yang simple dan senang nak join. Jom kita meriahkan segmen ini.

Segmen ini akan tutup pada 13 April 2014, tepat jam 11.59 malam.

Peace.... (^_^)

support Eppy..

29 comments:

  1. semoga berjaya kak Mia, nak join jugak lah... hihi

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... terima kasih ya..

      Delete
  3. tq sebab join kak mia..senarai blogwalking akn update tiap hr..jgn lupa singgah ye? :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Kak Mia...Diana baru jer join,semoga berjaya Kak Mia..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana.. terima kasih ya...

      Delete
  5. Eira datang BW dari segmen yg sama..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html
    Good luck kak Mia

    ReplyDelete
  6. Saya datang dari segmen yang sama. Jemput singgah di blog saya yang tak seberapa. :)

    http://nizinayla.blogspot.com/2014/04/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    ReplyDelete
  7. meh la join nil jemput ni .. join jom Contest rm100 sorangg

    http://adindaevangelistanil.blogspot.com/2014/03/segmen-rm100-x-2-daily-ahmad-by-nil.html

    ReplyDelete
  8. i follow u..

    Jom visit my blog.Ade jualan preloved/bundle items murah2 & berkualiti =)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.