Watermark Design Dari Azhafizah.com

Thursday, March 6, 2014

Watermark Design Dari Azhafizah.com


Wahhh.. bestnya... Tempohari kan.. Mia ada menang Giveaway Birthday Azhafizah di SINI. Selepas membuat beberapa perubahan pada watermark design yang dipilih, maka terhasillah watermark yang comel ini... sweet tak?


Terima kasih ya Azhafizah dengan hadiah yang sangat awesome ini. Simple dan manis design ini. Menepati citarasa Mia. (^_^)

jemputlah berkenalan dengan blogger yang pandai bab graphic design ini... 

41 comments:

  1. Assalamualaikum kak mia, taniah ye menang. lawanya... teringin nak ada watermark sendiri. hehee ~~~

    ReplyDelete
  2. cantiknya..Azhafizah memang berbakat besar dlm graphic design. suka tgk hasil2 kerjanya..

    ReplyDelete
  3. Tahniah Mia...akak pon lebih suka benda2 simple cam gini tak serabut.

    ReplyDelete
  4. blogger azhafizah bukn takat teror design..ramah pulak tu..

    ReplyDelete
  5. sama² Kak Mia..Terima kasih sudi terima dan terima kasih kawan² blogger semua :)

    ReplyDelete
  6. cantik design nya kak...warna nya kena dgn konsep akak.. ^_^

    ReplyDelete
  7. tahniah kak mia..memang comel..pandai btl dia buat

    ReplyDelete
  8. memang citarasa Mia tu.. hahahaha... simple and nice.. :D

    ReplyDelete
  9. cantik la sis..suka tengok hasil ciptaan sis fiza ni..

    ReplyDelete
  10. cantik dan kemas... suka sangat dengan warna dan rekaanya

    ReplyDelete
  11. the color combination lebih kurang sama ngan header kak mia ^^

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum dan salam singgah petang Kak Mia...cantik...suka tengok semua hasil tangan dik Fizah...

    ReplyDelete
  13. Cantik dah boleh buat label Cookie's, jenama sendiri.

    ReplyDelete
  14. Hasil tgn sis fiza mmg xpena mgecewakn.. =)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.