Aktiviti Mohon Kerja (2)

Monday, April 28, 2014

Aktiviti Mohon Kerja (2)



Hari Jumaat lepas, Mia ada hantar permohonan kerja Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41 ke Kuala Lumpur melalui Nationwide Express. Dah 8 tahun 4 bulan, Mia masih lagi memegang jawatan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred F29. Kenalah mohon kat tempat lain kalau nak naik pangkat. Kalau kat sini, sampai ke pencen lah dengan gred F29 tu.

Dah ada ijazah, tentulah kena mohon. Walaupun sampai sekarang belum ada rezeki di mana-mana, Mia tetap akan mohon juga pada tahun ini. Hasrat nak sambung belajar disimpan dulu. Nak tunggu dapat kenaikan pangkat.

ada lagi masa 2 tahun.. kalau tak dapat juga kemungkinan besar akan ke sektor swasta... 

35 comments:

  1. Amin x3 ya robil alamin....semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia..semoga dipermudahkan semuanya...:)

    ReplyDelete
  3. inshaAllah kalau rezeki tak kemana..:)

    ReplyDelete
  4. Good luck... Semoga mendapat jawatan yang diidamkan tu :)

    ReplyDelete
  5. Hey... all the best to you Mia... Hope there's a rezeki ... kena rajin sikit berdoa... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mia tak putus-putus doa ni wafa... amin. tq ya...

      Delete
  6. bestnya...mudahmudah ada rezeki..aminnnn

    ReplyDelete
  7. best of luck kak mia :D <3
    inshaallah boleh okay!!

    ReplyDelete
  8. inshaAllah akak.. ada rezekinya nanti ok :)

    ReplyDelete
  9. semoga allah permudahkan segala urusan akak.. amin.. ^_^

    ReplyDelete
  10. insyallah pasti ada rezki buat kak mia

    ReplyDelete
  11. semoga rezeki menyebelahi akak..yela keje gomen ni memang camni kan..kena pindah bila naik pangkat..

    ReplyDelete
  12. all the best kak, insyaAllah, akan ada rezeki, cuma lambat or cepat jer ;)

    ReplyDelete
  13. Mudah-mudahan dimurahkan rezeki kak mia :)

    ReplyDelete
  14. semuga berjaya...dah usaha dah doa, tunggu apa Allah kata pulak...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.