Bos Tolong Sign Di Sini

Thursday, April 17, 2014

Bos Tolong Sign Di Sini


Untunglah jadi bos kan.... kerjanya sign aje lah. Oppsss... sebenarnya kerja bos lagilah berat. Bila dia sign, itu bermaksud dia bertanggungjawab terhadap dokumen yang dia dah sahkan. Nampak muka relaks dan steady je, tapi manalah kita tahu kot-kot di dalam hati dia dia stres dengan kerja.

Nampak tak tu, sticky sign note, siap warna-warni lagi gitu. Penting benda alah ini supaya senang bos nak sign di tempat yang betul dalam dokumen. Bos kan sibuk orangnya. Sekurang-kurangnya bila ada ni, senang dan cepat dia nak sign. Tapi jangan main sign saja, kena baca dulu dokumen tu.

untunglah siapa yang jadi bos tu... kita ni orang bawahan je...

64 comments:

  1. salam...senangnya sapa dpt jadi bos mia nie, dah siap sticky sign note...insyaallah suatu hari nanti mia pun jadi bos juga, saya doakan yer...

    ReplyDelete
  2. memang untung jadi boss tapi berat tanggungjawab tu. Takpe, Kak Mia boss untuk blog kak mia ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu.. of course la.. heheheh tq fizah..

      Delete
  3. salam kak mia..betul apa kak mia tu, bos tak boleh sign saja..kita pun selalu guna sticker ni..mudah utk bos sign walaupun kdang2 ada jugak tempat yg dia tertinggal..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... haah.. nak kena check balik kot2 ada yang tertinggal. bos kan sibuk... huhuh

      Delete
  4. camtu..ingatkn snang jd bos,rupanya lg berat tnggungjawab..herm

    ReplyDelete
  5. sy pun sblm sign dokumen staf tandakan dengan wrna warni tu..jenuh aih nak selak satu persatu kalau tak tanda...memang nampak senang je main sign tapi disebaliknya, kalau ada masalah dikemudian hari, naya...tapi faktanya, saya bukan bos..hukhuk..teka teki teka tekuk..apakah pekerjaan sebenar saya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh.. apa ek... mia tak dapat teka lah.... huhuh

      Delete
  6. hihihi untung lah boss sekarang niii hihihi

    ReplyDelete
  7. Slm...sama la..ank sya kecik2 dulu pun mcm tu jgk..skrg dh minat lain plk..:-)

    ReplyDelete
  8. meh sini nak sign..kekeke...(berangan lebeyyy!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. boleh.. nanti diposkan ke sana ek..

      Delete
  9. Saya selalu guna benda alah ni bila nak minta bos sign dokumen...senang tak perlu nak selek satu-satu....

    ReplyDelete
  10. untungla bos.......
    bnyk doc. nk kena sign..
    tgn pon kena kuat.. ^o^

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. sama la... kalau satu warna je.. rasa boring plak... hehehe

      Delete
  12. siap ada sticky note camtu ye..senang keje bos..kih3

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. tu la pasal.. tetap betul walaupun salah... huhuhu

      Delete
  14. kalau bos bahagian kewangan lagi kene berhati-hati terutamanya bila mengesahkan pembayaran..silap sign, kene tanggung bayaran..hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu takleh dibuat main... huhuh hilang duit nanti...

      Delete
  15. sign jangan tak sign tapi hehe..pastikan tau apa yang di sign tu :>

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mia...mmg best jadi boss ni tapi tanggungjawabnya lagi besar dr kita...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... tanggungjawab tu yang berat.. huhuhu

      Delete
  17. Nak sign pun dah siap tanda2...selak je sign...:)

    ReplyDelete
  18. Hehehe kita pon org bawahan jugak ..
    Bos besar tetap bos besar hehehe..

    ReplyDelete
  19. Kerja jadi bos memang senang... tak ada susah langsung... pikir, suruh orang buat, check, tak betul suruh perbetul, tak betul lagi..marah lah... dah betul, sign, apply, betul... buat yang lain, tak betul - suruh buat sampai betul, tak betul jugak - marah lah... ehehehe senang jadi bos!!... memang best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh memang best sangat tu wafa.... hehehe boleh buli orang bawah ekk... hehehe

      Delete
  20. Ingt oh english..
    Betul ke sign? Tu label tanda..

    Tiba2

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar ni mia snap sebelum lekatkan tanda sign tu kat dokumen...

      Delete
  21. Assalamualaikum Kak Mia...jadi bos memang best ramai yang teringin jadi bos...tapi kena ingat tanggungjawab sebagai seorang bos adalah besar tau...

    ReplyDelete
  22. Suatu hari nanti, Kak Mia pun akan jadi bos jugak.. Insyaallah..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.