Dah Ada 11,000 Followers

Sunday, April 13, 2014

Dah Ada 11,000 Followers


Di pagi Ahad yang berbahagia ini, dengan rasminya blog ini telah ada 11,000 followers dalam erti lain dah cecah 11k followers. Alhamdulillah...

Jom kita tengok siapakah follower yang memegang nombor 11,000....



Namanya Nadhirah Afiqah. Followernya tidak sampai 200 followers. Jom ramai-ramai... kita follow dan terjah blognya di http://nadhirahafieqah.blogspot.com

jemput berkenalan ya... (^_^)

74 comments:

  1. follower bertuah.
    waaaa dah 11k. tahniah :D

    ReplyDelete
  2. tahniah kak, nanti saya nak terjah blog Nadhirah Afiqah :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kak ^_^ dapat juga apa yang akak hajati selama ni

    ReplyDelete
  4. finally... dapat 11k followers... Great!!!!

    ReplyDelete
  5. tahniah kak.. boleh buat kenduri mkn2 dah nie..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... tak muat rumah kak mia ni.. hehehe

      Delete
  6. Wah, tahniah!Blog kak x sampai seribu pun lagi...huhuhu

    ReplyDelete
  7. Wah, 11k tu. Bila la zumal nak capai macam tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih zumal.. pelan2 tu boleh nanti..

      Delete
  8. congratess.. kak mia ada tips tak mcam mana nak dapatkn followers mcam kak mia.. ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nuna.. kena selalu blogwalking ke mana-mana blog dan ada follow setiap hari.. tak banyak pun takpe.. janji ada...

      Delete
  9. Tahniah kpd kak mia dn juga follower ke 11k...

    ReplyDelete
  10. Tahniah ...
    Wah semakin bertambah dari hari ke hari ..

    ReplyDelete
  11. Wow tahniah !!! akhirnya sudah 11k follower

    ReplyDelete
  12. congrate akak dh ada 11k follower. and thanks yaaaa !!!! heeeee. XD

    ReplyDelete
  13. tahniah kak mia..akhirnya cecah juga angka 11 k

    ReplyDelete
  14. wahhh tahniah :) bukan sng nak dpt ramai followers ni :)

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum mia...dah dah semakin ramai follower ni tahniah2...;)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum Kak Mia...tahniah....dan bertuahnyer followers yang ke 11,000 tu...nanti Diana terjah...

    ReplyDelete
  17. Tahniah Kak Mia, nak dapat 11,000 Followers bukan nya senang..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.