Drop Your Link Here

Tuesday, April 15, 2014

Drop Your Link Here


Pagi ini Mia baru sempat nak jenguk Drop Your Link Here. Ala.. link yang ada di bawah header blog ini. Dah lama Mia pasang Mister Linky's Magical Widgets ni sejak dari tahun 2010 bagi memudahkan pengunjung meninggalkan link mereka di sini.


Wah... dah 2174 link yang telah ditinggalkan di SINI. Terima kasih banyak-banyak ya senang-senang nanti Mia akan balas kunjungan ini. 

Di samping itu, yang lain-lain pun boleh gunakan senarai ini untuk tujuan blogwalking sambil berkenalan dengan mereka. 

suka.. dapat kawan baru...

55 comments:

  1. DULU SY PUN ADA , SEKARANG DAH TAK ADA...

    ReplyDelete
  2. yangbaik ada di 2037. Jom kita meriahkan dunia blogging :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thanks ya niza... busy bebenor dengan bsnes sekarang... all the best tau..

      Delete
  4. 21 hundreds over links... within 3 years plus... wowww...!!! Why didn't I think of this Mister Linky's Magical Widgets earlier for people to drop their links.. huhuhu... :)

    ReplyDelete
  5. Fiza baru nak masukkan ni..Thanks Kak Mia

    ReplyDelete
  6. Kat mana eh... Mcm x perasan plak ada widget tu.. Hehe... Selalu drop komen aje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kat bawah header blog ni.. cuba tengok betul2..

      Delete
  7. Saya juga ada letak widget ni...satu peluang percuma untuk dapatkan backlink. Thanks Mia.

    ReplyDelete
  8. Teringin nak letak tapi tak tahu.bagaimana caranya ...huhu

    ReplyDelete
  9. trima kasih kak mia..sudi melawat ke teratak lya hihi..tak pernh lagi lya buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ya lya... hehehe kebetulan tadi bw jap..

      Delete
  10. ramai nyaa...bertambah-tambah kawan kawan blog kak mia.. ^_^

    ReplyDelete
  11. Pernah letak rasenye.. bole ke letak banyak2 kali setiapkali mai sini? eheee

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mia...senang juga gunakan drop link ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. ya mama... amat memudahkan..

      Delete
  13. Mungkin wani salah seorang daripadanya , hoho . Btw , wani datang ziarah dari segmen MD (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh tq ya wanie... belum sempat nak terjah lagi... huhuh

      Delete
  14. Eraz dah buat ke belum ek? Errrmmmmm..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.