Ephyra Dah Masuk Kotak Yang Ke 8

Monday, April 7, 2014

Ephyra Dah Masuk Kotak Yang Ke 8



Wah... Mia sekarang ini, minum Ephyra dah masuk kotak yang ke 8. Selamat dirasmikan pada minggu lepas. Syukur, banyak khasiat Ephyra ini kalau kita minum secara konsisten. Cukup serasi dengan Mia....

Review Pertama - Tentang Pengenalan Produk

Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan mengisi borang online di SINI

suka sangat dengan rasa airnya...

19 comments:

  1. saya kotak kedua, tapi ni guna duit mak so tak minum banyak pun. :/
    Nak order lagi dengan akak ^_^

    ReplyDelete
  2. tahniah..semakin menjadi nampak!

    Sehingga jumpa lagi dan salam ukhuwah dari admin Blog Mesra SEO

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum mia.....wah dah banyak kotak yer...dah nampak khasiatnya moga diteruskan minum agar lebih vouge yer...mama bila dah habis nanti akan order lg dgn mia yer...

    ReplyDelete
  4. Wah dah yang kelapan..Kita masih belum mencuba lagi..Suspen takut allergic..

    ReplyDelete
  5. wahh.... teringin gak nak cuba sbb baca byk testimoni yg bagus2... tp nak suruh wife try dulu la sbb dgr kata ephyra juga dpt bantu mudah peknen...

    ReplyDelete
  6. Bagusnya produk nie yea...belum pernah test lagi...

    ReplyDelete
  7. wahhh kotak ke 8 dah? Memang no doubt ah ephyra ni kan kak mia? Hihi

    ReplyDelete
  8. wahhh... cayalah kak! dneo tengok kamia pun makin berseri^^

    ReplyDelete
  9. bertambah berseri-seri akak sekarang nie...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.