FluCough Syrup Dan Strepsils

Thursday, April 3, 2014

FluCough Syrup Dan Strepsils



Balik kerja petang tadi dah mula tak larat dah. Rasa berat kepala ni. Tadi pagi dah mula selsema. Suami Mia terus belikan Hurix's 600 FluCough Syrup dan Strepsils. Ni baru je minum dua sudu dan terus nak rehat. Tidur awal malam ni..

mood rehat...

28 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah sini Kak Mia...semoga cepat sembuh Kak Mia dan jangan lupa makan ubat yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... terima kasih ya...

      Delete
  2. Alo lo kesian kak Mia. Cepat sembuh ye :)

    ReplyDelete
  3. Letih punggah kotak semalam kot. Take care k

    ReplyDelete
  4. eh sama lah kita kak mia T_T qila sakit tekak. Nak gi beli strepsils gak ni T_T

    get well soon kak mia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... boleh tersama pula.. hehehe get well soon ya qilah..

      Delete
  5. Salam kak mia.. Bnykkn mnum air mineral :)) get well soon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam ya huda... thanks for the advice...

      Delete
  6. harap² dah makan ubat and rehat boleh cepat sembuh ye kak mia

    ReplyDelete
  7. Hurix's memang bagus utk batuk/selsema , ramai yg syorkan tp sy masih lg kekal dgn woods' ...eh tak salah ke sebut2 jenama dorang kat sini...lantak lah ! cakap apa yg betul..:) semoga Mia cepat sembuh .

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe PCL.. sebut je. takde sapa nak marah. kita kan pengguna. mia belum pernah cuba yang woods punya. lain kali boleh cuba ni..

      Delete
  8. saya pun pernah try Hurix's Sirap Ubat Batuk Gamat.. memang mujarab,ngam-ngam habis sebotol, hilang batuk saya dulu..

    ReplyDelete
  9. Semoga cepat sembuh. Sakit itu pencuci dosa....sabarlah dan betawakal kepada Allah S.W.T.

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...kena berhati2 skg ni sbb musim x menentu ramai yg demam moga cepat sembuh mia...:

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... haah, musim sekarang ni... tq ya..

      Delete
  11. Kena bnyk berehat... semoga cpt sembuh... aamiin..

    ReplyDelete
  12. Assalamualaykum,
    Tahniah! blog yang bagus dan ramai peminat,untuk relieve cough yg paling terbaik dan selamat adalah 1 sudu madu asli bersama 1 sudu apple cider dicampur dgn dalam segelas air kacau dan minum,InsyaaAllah

    Di jemput ke blog saya untuk info kesihatan wanita yang bersumber dari kajian saintifik http://www.klinikkeputihan.blogspot.com

    Semoga bermanfaat

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.