Hampir Selesai Blogwalking Peserta Segmen Bloglist #8

Wednesday, April 30, 2014

Hampir Selesai Blogwalking Peserta Segmen Bloglist #8



Ketika ini Mia baru blogwalking sampai blog peserta yang ke 80. Ada lagi 34 blog selepas ini. Sabar ya... dah nak hampir selesai ni. 

Bila dah selesai, Mia akan buat pemilihan melalui random.org dan umumkan pemenangnya malam ini juga. Sambil-sambil itu kalau free jomlah blogwalking sama-sama dengan Mia. Senarai peserta ada di SINI.

Semoga berjaya.... 

mood kejar masa..... chaiyukkk...

30 comments:

  1. Jenuh jgk nak blogwalking sampai habis tu.. Hehe.. Insyaallah kalau free sy bw jgk peserta2 bi

    ReplyDelete
  2. Wahh rajinnyerrr ...Jom jom BW sesama kita ..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tu la... baru je siap terjah semua ni....

      Delete
  4. hebat kak mia, sehari je berlangsung tp peserta sampai 100 lebih..:)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...hepi blogwalking...:)

    ReplyDelete
  6. Ramai yang join list pun banyak senang nak berblogwalking :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.