Hotel Silka Johor Bahru : BBQ Dinner Makan Malam Hari Kedua

Wednesday, April 16, 2014

Hotel Silka Johor Bahru : BBQ Dinner Makan Malam Hari Kedua

Setiap hari Sabtu malam Ahad, ada hidangan BBQ Dinner secara buffet untuk pelanggan Hotel Silka Johor Bahru. Malam itu (Sabtu 22 Mac 2014), kami pun cuba merasa menu BBQ Dinner di samping itu ada order makanan ala carte.

Jom tengok...


















Konon macam nak duduk kat bahagian luar di Kapitan Corner tetapi rasa macam sejuk pula, tu yang duduk kat dalam. Sofea tiba-tiba jadi selsema balik masa ini mungkin sebab lama sangat mandi swimming pool .

sedap.. sedap.. sedap..

30 comments:

  1. nyam nyam!!
    dapnye kak mia:DD
    dia punya ayam tu la aihh..
    terbaik sungguh...!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. memang sedap ida.... tak mahal sangat harganya..

      Delete
  3. fuhh dap nyer..telan liuq tgok... >,<

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...sedap2 nyer...:)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Kak Mia...wahh...sedapnyer semua makanan kat atas tu...tengok jer perut pun jadi lapar dah...

    ReplyDelete
  6. Serius seronok dapat luang masa macam ni dengan family..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.