Karaoke Dengan Pelajar Praktikal

Friday, April 18, 2014

Karaoke Dengan Pelajar Praktikal

Semalam adalah hari terakhir buat 2 orang pelajar praktikal, Aqhmar (baju warna oren) dan Farhan. Sebagai penyelia mereka, tentulah nak buat something sikit. Setelah dipersetujui semua, tengahari kami pun pergi karaoke ke Alibaba Karaoke di Giant Tampoi. Pergi berlima je. Seronok dapat berkaraoke. Happy je..




.


Sekejapnya masa berlalu. Semoga dapat dipraktikkan ilmu yang telah Mia curahkan di sini. Semoga berjaya buat Aqhmar dan Farhan. 

Begitulah seterusnya sehingga pelajar praktikal baru masuk nanti.

bukan senang jadi penyelia ya...

44 comments:

  1. Kak mia. Terima kasih dengan ilmu yang akk bagi dekat kita. Kita minta maaf if ada sala o ada buat akak terass hati ke. Akak memang penyelia yang BEST!! Untung dapat jadi student praktikal akk. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ya emma... kak mia dah maafkan semuanya.. thanks dear.... good luck and all the best for your future..

      Delete
  2. nanti karaoke dengan Ash pula yer aunty Mia?

    ReplyDelete
  3. Giant Tampoi ea.. selalu gak kesitu.. merai orang yg meninggalkan kita, tentu ade rasa sedih yang tertinggal.. itulah kehidupan

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... tentu akan rindu kat diorang nanti..

      Delete
  4. wah.. seronok tu.. lama x melalak.. hehe

    ReplyDelete
  5. Syok la dorang tu, penyelia bawak g karaoke yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorang ni pun memang suka karaoke... heheh

      Delete
  6. cikgu yg sgt bagus..mesti seronok anak murid kak mia...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. setakat ok je diorang...

      Delete
  7. amboi, best dpt boss cam kau ni hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk... hehehe bos pelajar praktikal je... hehehe

      Delete
  8. assalamualaikum mia...wah !! bestnya berkaroke..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... jom arrr karokk

      Delete
  9. wah.. best nya.. dah lama aiza tak karoeke dengan kawan-kawan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh buat gathering kan... hehehe sambil tu karaoke..

      Delete
  10. Replies
    1. haah la kak mahh.... kalau mia ke kl kita karaoke nak..

      Delete
  11. Wow seronoknya dapat penyelia yang sporting...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala kena ambik berat juga kat diorang ni...

      Delete
  12. Assalamualaikum Kak Mia...bestnyer dapat penyelia yang baik macam Kak Mia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... uikkk heheheh thanks ya diana..

      Delete
  13. All the best untuk mereka.moga ilmu digunakan dengan sebaik mungkin,

    ReplyDelete
  14. Kena dengar sekali Kak Mia nyanyi.. Duet dengan Abg IS.. Hehe..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.