Kisah Tidur Awal Dan Urut Satu Badan

Thursday, April 17, 2014

Kisah Tidur Awal Dan Urut Satu Badan



Letihnya... tidur awal. Mungkin letih sebab satu badan diurut ni. Sejak sembuh dari demam tempohari, baru petang semalam sempat nak berurut. Lepas urut rasa lega tapi tu la badan macam sakit-sakit dan letih sedikit. Rasa macam nak tidur saja.

Mungkin juga sebab ada angkat barang kat pejabat, ada urat yang terkehel langsung demam. Semalam masa diurut ada urat di bahagian kiri pinggang yang dibetulkan kedudukannya dan ada bengkak sedikit. Habis dikerjakan sampai betul urat tu. Menahan sakitnya bukan kepalang.

Hari ini cuma letih... demam urat la tu. Esok lusa ok la ni...

entri autopublish... tuan blog dah tidur masa ni...

36 comments:

  1. perghhh.. sedap...

    semoga semuanya lancar ye.. :)

    ReplyDelete
  2. Allah sakitnya... kesian. Get well soon... :)

    ReplyDelete
  3. tak pe.. rehat secukupnye ye.. semoga cepat sembuh kak :D

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat berurut^_^
    take care kak mia taw taw :)))

    ReplyDelete
  5. Demam urat... Lepas mnegurut..bertungku pula kak... Insha Allah... Pastu amalkan mndi air suam...insha Allah segar bdan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat nak bertungku... huhuhu thanks ya maria. arini dah ok..

      Delete
  6. badan kita pun perlukan jagaan..sesekali boleh p berurut... ^_^..semoga kak mia pulih seperti biasa ya..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...semoga bermimpi indah2 yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.. ala.. takde mimpi la malam tadi...

      Delete
  8. kena buat sikit stretching, biasanya akan rasa lebih lega

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Kak Mia...semoga cepat sembuh yer...

    ReplyDelete
  10. Batuk ngan selesema Eraz pun dah better than before..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.