image Layan Kartun Cinderella Malam-Malam - Mia Liana

Monday, April 21, 2014

# Entertainment Matters

Layan Kartun Cinderella Malam-Malam

Dah ngantuk sangat dah mata ini. Tetapi mata Sofea tak ngantuk-ngantuk pula. Sibuk nak tengok kartun Walt Disney kesayangan dia, Cinderella. Dah banyak kali tengok kat laptop ni, sampai Mia dah naik hafal skripnya.



Ajak tengok sama-sama. Yang tak larat mak dia lah ni. Layan juga walaupun mata dah ngantuk..

bedtime story yang paling bertakhta di hati Sofea..

28 comments:

  1. Amboi..ni siapa yang layan ni..Mamanya ke anak dia . Aktiviti untuk lena ye..hehe

    ReplyDelete
  2. Hehe kalau solehah, suka tgk cte barbie :)

    ReplyDelete
  3. hahaha... my son mintak nak tengok ultraman kat laptop... sekali dapat kat dia... kena tunggu sejam dua la baru dapat balik... :D

    ReplyDelete
  4. Ish. Qila pun dulu gila Cinderella kihkihkih hehehehhee :D
    Bestnya. Bagus kak Mia teman dia hee~~
    Biasalah hihihihi

    ReplyDelete
  5. Hehehe layankan nanti tak ada teman sofa nak tengok cerita ni

    ReplyDelete
  6. hahaaa... cinderella ok ape kak mia.
    mawar sampai sekarang suka cinderella... ^_^"
    sampai tulis cerpen cinderella new version. :)
    'sumpahan putera & kasut cinderella' ^_^"

    ReplyDelete
  7. Anak anak bila dh suka memg tuh la yg dia ngadap

    ReplyDelete
  8. hahaha..nak taknak kene layan gak kak mia

    ReplyDelete