Layan Kartun Cinderella Malam-Malam

Monday, April 21, 2014

Layan Kartun Cinderella Malam-Malam

Dah ngantuk sangat dah mata ini. Tetapi mata Sofea tak ngantuk-ngantuk pula. Sibuk nak tengok kartun Walt Disney kesayangan dia, Cinderella. Dah banyak kali tengok kat laptop ni, sampai Mia dah naik hafal skripnya.



Ajak tengok sama-sama. Yang tak larat mak dia lah ni. Layan juga walaupun mata dah ngantuk..

bedtime story yang paling bertakhta di hati Sofea..

28 comments:

  1. Amboi..ni siapa yang layan ni..Mamanya ke anak dia . Aktiviti untuk lena ye..hehe

    ReplyDelete
  2. Hehe kalau solehah, suka tgk cte barbie :)

    ReplyDelete
  3. hahaha... my son mintak nak tengok ultraman kat laptop... sekali dapat kat dia... kena tunggu sejam dua la baru dapat balik... :D

    ReplyDelete
  4. Ish. Qila pun dulu gila Cinderella kihkihkih hehehehhee :D
    Bestnya. Bagus kak Mia teman dia hee~~
    Biasalah hihihihi

    ReplyDelete
  5. Hehehe layankan nanti tak ada teman sofa nak tengok cerita ni

    ReplyDelete
  6. hahaaa... cinderella ok ape kak mia.
    mawar sampai sekarang suka cinderella... ^_^"
    sampai tulis cerpen cinderella new version. :)
    'sumpahan putera & kasut cinderella' ^_^"

    ReplyDelete
  7. Anak anak bila dh suka memg tuh la yg dia ngadap

    ReplyDelete
  8. hahaha..nak taknak kene layan gak kak mia

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.