Pengumuman Tarikh Giveaway Ephyra 2014

Monday, April 28, 2014

Pengumuman Tarikh Giveaway Ephyra 2014



Sepatutnya mengikut perancangan, hari ini sudah bermula Giveaway Ephyra di blog Mia untuk tahun ini. Namun terdapat kekangan masa dan beberapa komitmen lain oleh kedua-dua belah pihak, Puan Amiza, pengasas produk Ephyra dan Mia sendiri. Tak menang tangan dibuatnya. Harap dapat maafkan kami.

Memang giveaway ini nampak macam senang tetapi harus melalui perbincangan yang teliti supaya tiada masalah di kemudian hari. Semua blogger boleh join.

Setelah dipersetujui, maka tarikh bermulanya giveaway ini ialah pada 1 Mei 2014.

doakan agar segalanya dipermudahkan... amin...

49 comments:

  1. tak sabar nak join......ephyra memang best...kat tempat kami laju je produk ni...demand dia skang ni agak tinggi.....rasa dia super duper best....

    ReplyDelete
  2. ok takpe...lepas post entry 1 mei nanti, trus invite saya ehhhh.... ephyra... perghhh

    ReplyDelete
  3. bestnya! nk join..mn tau ad rezeki blh la try ephyra ni.. =)

    ReplyDelete
  4. Mudah-mudah dipermudahkan... agaknya kali ni YANGBAIK sempat join kot.. :D

    ReplyDelete
  5. inshaallah :)
    amin amin heeee <3333333
    qila nak try gak ephyra ni heeee <3
    thanks kka miaaaa

    ReplyDelete
  6. nak try ephyra.mcm best :)
    banyak dgr review bagus.weee

    ReplyDelete
  7. ephyra srapan Mimi untuk stiap pagi..x sbr nk join dan hopefully mng..save duit untuk bli Ephyra 1 box..kiki

    ReplyDelete
  8. Morning kak mia! Tak sabar nak join.. sebab kite memang jenis suka try and error.. moga2 mampu jadi segebu memey..hikhiks..

    *tengah makan mamee tomyam oukul 4.15 pagi.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh... boleh gebu tu nanti...

      *sedapnya makan maggi pagi2 buta.. nak skit..

      Delete
  9. Tak sabar nak join, sebab stoknya dah habis..hukhuk..

    ReplyDelete
  10. Hopefully boleh join nanti..jealous tengok testimoni dia orang..

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...mesti meriah giveaway kali ni...;)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum kak mia, huwaaa rasanya tak sempat nak join :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila.... ala... lain kali ya..

      Delete
  13. alahai bestnya hadiah, mak saya dah lama cari produk nh tapi kat sini demand low itu yang susah nak cari. Kalau dapat sekotak nih kira ok dah untuk percubaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh join nanti... kalau nak cuba boleh order trial pack dengan kak mia...

      Delete
  14. moga semua nya berjalan lancar kak..insyallah, ada masa sy akan join.. ^_^

    ReplyDelete
  15. goodluck sis ^^ insyaallah saya akan join

    ReplyDelete
  16. akan ada GA ini lagi ye..kena take note nih..

    ReplyDelete
  17. Apa agaknya hadiah. Blogger lelaki boleh join ker?

    ReplyDelete
  18. Awesome . Nak join jugak lah nanti . Mintak mintak terpilih sebagai pemenangnya nanti . Hehe XD . Semoga GA mia nanti berjalan dengan lancar yaa :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.