Segmen : Blogwalking Bersama Cikgu Ayu

Tuesday, April 8, 2014

Segmen : Blogwalking Bersama Cikgu Ayu



Pagi ini, Mia nak join segmen Ayu. Rajinnya Ayu buat segmen blogwalking. Jomlah join meriahkan segmen Ayu. 

Jangan malu-malu ya... sempat lagi ni sehingga 14 April 2014.

support Ayu...

39 comments:

  1. datang dari segmen yg same :)

    jom jejalan sini
    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
  2. akak join yer
    http://adna2029.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. mia dah komen kat entri. nanti linkkan ke blog ayu ya...

      Delete
  3. assalamualaikum mia...selamat bersegmen jap lg nak join gak ni...:)

    ReplyDelete
  4. nak jugak la.. saya jarang join apa2 segmen.. tapi suka la baca blog mia. banyak toturial. =)

    ReplyDelete
  5. Wahh best jugak ni. Tetiba tahu ada segmen blogwalking. Its like spread the words - sambil tenggelam minum air - dapat lah melebarkan sayap dengan lebih meluas. Wow Awesome.

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen kakmia! deno pun ada join tadi :)

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
  8. Salam Mia.... blogwalking ke sini and follow sekali. Datang dari segmen yg sama.

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    Jemput singgah ya.

    ReplyDelete
  9. terima kasih ye sudi join segmen ayu... joom kita blogwalking bersama-sama...klik link dibawah ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/senarai-rakan-blogger-segmen.html

    ReplyDelete
  10. salam. singgah dari segmen yang sama & done follow. :) http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen cg ayu dan follow sekali.. Jemput ke blog kite kalau sudi.. Kalau tak sudi .. Sudi2kanlah.. Kekeke

    ReplyDelete
  12. Join jangan tak join....

    http://joey39.net/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu/

    ReplyDelete
  13. Singgah buat sibuk kat sini kejap dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  14. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  15. singgah blogwalking sini dari blog penganjur...
    have a nice day..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.