Segmen Blogwalking By DayangDeno

Monday, April 14, 2014

Segmen Blogwalking By DayangDeno


Deno buat segmen rupanya. Suka baca blog Deno walaupun jarang meninggalkan komen. Seorang yang bersemangat waja meneruskan kehidupan sebagai seorang pesakit SLE.

Mia join kasi meriah sikit segmen ni. Mana-mana blogger yang free mehlah join. Masih ada masa lagi kalau nak join. Tarikh tutupnya pada 11.59 malam 1 Mei 2014.

support Deno....

67 comments:

  1. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen mia

    btw terima kasih sudi join sesi promote di blog akk.. akk dah buat senarai jom terjahhhhh http://www.bicaramakdara.com/2014/04/promot-blog-kaw-kaw.html

    ReplyDelete
  3. all d best

    Sesuai tak fuza pakai dress?
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-sha-malek.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen Kak Mia heheee :)
    NEW ENTRY: Siapa Betul Ni ?

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen kak mia..saya dah join juga

    ReplyDelete
  6. all the best kak mia, kenit terjah dari segmen mak dara :)

    ReplyDelete
  7. dr segmen yg sama ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2014/04/segmen-jom-blogwalking-by-dayangdeno.html


    btw, cantik header sis..buat sendiri ke?ade amik order x?nk order la..sy suke yg cmtu..simple tp cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dalila.. header ni ada blogger yang tolong buatkan dulu... nak buat sendiri makan masa juga.. hehehe

      Delete
  8. salam mesra Mia..

    datang singgah dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yang sama. Salam ukhwah ^^ http://cutiefany.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    Jemput kak mia join yaa hehe http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-fanyloverme.html

    ReplyDelete
  10. salam

    singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

    ReplyDelete
  11. dtg dri segmen yg sama :)
    done follow awk :)

    http://niyazzarra.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Kak Mia...Diana pun baru jer join...

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
    Singgah dari segmen yg sama >_<
    http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  14. singgah & follow dari segmen yang sama..
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum. Saya dari segmen yg sama. Mari balas balik kunjungan saya :D http://nota-nurhayyati.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  16. Salam Perkenalan!

    Jemput singgah..

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  17. Assalam, datang dari segmen yang sama :)
    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  18. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur... :)

    ReplyDelete
  19. Salam. Nasuha datang blogwalking dari segmen yang sama juga... =) Jemput singgah ke blog Bicara Nasuha dan sertai GA menarik oleh EmasPutih, Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum tuan rumah.. husna singgah dari blog kak deno..
    jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  22. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  23. Qila dari segmen kak deno jugak ni!!!

    Hehehheeh jom blogwalking jom hihihi

    ReplyDelete
  24. hi, salam kenal..
    saya dari segmen yang sama, :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.