Selesai Blogwalking Senarai Blog URL #3

Friday, April 25, 2014

Selesai Blogwalking Senarai Blog URL #3


Alhamdulillah... sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Pagi ini Mia baru selesai blogwalking ke semua blog yang tersenarai dalam Senarai Blog URL #3. Jumlah kesemuanya 108 blog.

Nak habiskan terus memanglah tak larat.Tapi buat sikit-sikit, tup-tup dah selesai. Leganya. Dapat juga berkenalan dengan blogger dan baca entri mereka. Pada masa inilah, Mia boleh follow blog-blog yang belum di follow. Salam kenal ya semua...

mood suka..

46 comments:

  1. wahh ramainya..lya tak sempat lagi nk bw semua

    ReplyDelete
  2. baru bw beberapa blog..insyaallah nak pergi jalan jalan lagi hihi

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Kalau sempt kita pn nk g jln.
      Kalau sibuk..maaf sesangat.
      Jgn plk kecil hati x mri blog kita..hi

      Delete
    2. no heart feeling.... takpe... ok je..

      Delete
  4. nak kejar masa untuk blogwalking semua tu...

    ReplyDelete
  5. hahahahah saya pun ambik masa 2 hari kak mia utk habiskan BW, btw tq kak utk segman ni :)

    ReplyDelete
  6. wahhhh...ramainya...xpe2 pelahan-lahan...lama-lama abis lar...hihihi

    ReplyDelete
  7. saya pun belum hbs lagi blogwalking ikut senarai akak tu... pelan2 kayuh .. :-)

    ReplyDelete
  8. Wahhh banyak tuuu hihii qila baru sikit je kak mia hihihihi nnt malam ni cont inshaallah <3

    ReplyDelete
  9. wah, x sangka saya yang terakhir..hehe.. terima kasih mia...jap gini nk bw plak..

    ReplyDelete
  10. thanks kak mia sudi singgah blog saya,hehe. salam jumaat :D

    ReplyDelete
  11. agaknya blog dkna tersenarai tak dalam link tu kak mia heheheeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya tak ada.... minta maaf ya dkna..

      Delete
  12. happy blogwalking kak mia :) aktiviti blogwalking fae beberapa hari ne kurang.. huhu.

    ReplyDelete
  13. assalamulaikum mia....sikit2 lama habis juga...:)

    ReplyDelete
  14. Kunjungan semula ke blog Lia untuk melihat entri terbaru. Terima kasih Lia.

    ReplyDelete
  15. Bnyak ni..kne pelan2 kayuh nk BW...apa pun thx kak mia sudi follow blog eden yg tak seberapa ni.

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. alhamdulillah... boleh dear.. tiru yang positif ya..

      Delete
  17. Eraz tak sempat nak BW lagi.. But nanti akan cuba jugak!! :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.