Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur (7)

Thursday, April 10, 2014

Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur (7)

Petang semalam, selepas selesai Adobe Photoshop CS5 Training, kami pergi cuci-cuci mata di Jalan Tuanku Abdul Rahman (TAR) Kuala Lumpur.

Mia tak beli banyak. Ada lah sikit-sikit buat menambah koleksi tudung dan kain pasang untuk baju kurung.


Kain pasang ini lama betul Mia nak pilih. Mia berkenan pula dengan corak harimau dan polkadot. Tudung lycra biru muda tu harganya RM18 selepas Mia tawar-menawar.

comel je kan...

61 comments:

  1. cuci-cuci mata pun banyak juge membeli tu kak.. kalau shopping betul-betul tu mcm ne agak nye yee... ^_^

    ReplyDelete
  2. baru je beli dress corak rimau 2 ari lepas. hihi.. lama tak ke jalan TAR. Dulu masa study mmg tu la port kami beli belah sblom raya.

    ReplyDelete
  3. dah lama giler tak singgah jalan tar.walau pun cuma 2 stesen je dari opis :)

    ReplyDelete
  4. Tiga tahun dh dok kl sekali pun x pnh g jalan TAR tu... Akk dh byk kali g dh ea... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh 3 tahun tu... takpe nanti senang2 boleh ke jalan TAR...

      Delete
  5. besttnye..lama dah tak round2 Kl...rase nak jengok2 jln tar la carik baju raye ;))

    ReplyDelete
  6. nak survey baju cotton baldu..hihihi jom borong ke jln TAR

    ReplyDelete
  7. tak banyak pun 3 helai jugak kan kak...hehehe...kat situ banyak pilihan.rambang mata

    ReplyDelete
  8. Kalau ke Jalan TAR memang membeli tu banyak sikit sbb boleh tawar menawar dapat harga murah..berbaloi..cantik corak kak mia pilih :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak mia, fuyohh bestnya shopping! untuk kain pasang raya ke kerja ni kak mia? heeee tak sabar nak shopping raya, hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... untuk kerja ni... tapi untuk raya sekali pun boleh... heheheh

      Delete
  10. rajin akak beli kain pasang kat jalan TAR ya kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah namanya stay kat situ kalau outstation.. heheheh

      Delete
  11. assalamualaikum mia...seronoknya bersoping di jln tar ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... memang seronok bab2 ni...

      Delete
  12. tpt tu saya g setahon 2,3 kali je..lemas..rmi org...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang rimas.... tang bila tak ramai tak tahulah...

      Delete
  13. amboi shoping sakan kau yer... eh kain polkadot tu lawa la beb..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakan la... hehehhe polkadot tu, paling lama nak dipilih... hehehe nasib lawa..

      Delete
  14. SA pun suka shopping kat jalan tar ni...next nak pi end of this month

    ReplyDelete
  15. g jalan TAR..sure jadi rambang mata..kalau pandai menawar.. dapat murah hati pun senang... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... mia memang akan tawar menawar dulu... hehehe

      Delete
  16. Wah wah wah dah memborong kain pasang dah ...
    Lepas ni kena cepat2 hantar kat tailor utk jahit ...
    Cepat sikit siap baju rayer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh juga dibuat baju raya ni... heheheh tq ya lya..

      Delete
  17. kyaaa qila baru pergi haritu muahahaha mmg jadi gila sekejap dekat situ hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... memang gila rambang mata kan... hehehe

      Delete
  18. lawanya kak mia baju tu..
    polkadot design memang miza suka sangat3!

    ReplyDelete
  19. Wah cantiknya kain pasang ala ala kulit harimau...aummm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. minat corak ala2 harimau sekarang ni.. heheheh

      Delete
  20. Jalan Tar memang paling best untuk borong kain.. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiuhhh.. jenuh nak borong banyak2 ni... tak cukup satu hari... heheheh

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.