Wordless Wednesday 110

Wednesday, April 9, 2014

Wordless Wednesday 110


Alexa Traffic Rank : 32,523
Traffic Rank in MY : 225

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI

55 comments:

  1. Global ranking ada peningkatan tu kak... teruskan kan usaha ye kak.. ai will keep supporting you.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear.. ni kiranya merosot sedikit. kak mia agak sibuk kebelakangan ni. tak dapat nak maintain berblog.

      Delete
  2. wow tahniah sifu... aku kena byk blajar dr kau lg ni mia ;)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak... nak belajar banyak ni...bole ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh dear... tapi kak mia agak busy bulan ni,,, huhuh

      Delete
  4. Replies
    1. huhuhu.. bulan ni rasanya macam tak leh maintain.. agak busy..

      Delete
  5. Wah kira masih mantap lagi tu. biasalah naik turun ranking tu.

    ReplyDelete
  6. takpe kak...akak busy kan lately...lagipun akak kurang sihat kan :)

    ReplyDelete
  7. aritu dh mengecil...main turun naik si alexa ni

    ReplyDelete
  8. Tahniah Kak Mia. Akak sumber inspirasi dalam dunia blogging.
    Bukan senang nak dapat pencapaian macam Kak Mia. (^^,)

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum... kak mia,

    tahniah kak mia moga terus sukses berblog..

    mselim3

    ReplyDelete
  10. keciknya nombor tu.. tahniah kak mia.. perjalanan sy masih terlalu jauh.. :)

    nak jemput kak mia join mini GA sy kalau sudi.. :)

    http://www.munirahizzan.com/2014/04/mni-giveaway-mengimbau-fairytales.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...wahhhh ....terpegun n terbaik la...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.