Dress Design Oleh Sofea

Thursday, May 1, 2014

Dress Design Oleh Sofea


Makin lama main play doh untuk design dress, Sofea dah makin pandai nak matching kan dengan color yang berlainan. Buat bentuk dan hias dress.

Suka tengok.... makin cantik design dress oleh Sofea ni.. hasil hari ni...

Design Sofea sebelum ini ada di SINI

dah siap design.. sibuk suruh Mia ambil gambar...

Hadiah bernilai RM10,020.00 untuk dimenangi. 
Klik SINI untuk join.

38 comments:

  1. comell ..color blocking, oren,hjau, purple kan ? hehee ~ play doh *thumbs up

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. musim colour blocking ni... thanks..

      Delete
  2. Assalamualaikum kak . wahh cantiknya. . . :D in shaa Allah ada bakat ni si sofea :D

    ReplyDelete
  3. tengok sofea main rasa macam nak main jugak,hehe..

    ReplyDelete
  4. Cantik, pandai sofea design..imiginasi kreativiti

    ReplyDelete
  5. kreatif dan combination yg cantik.

    ReplyDelete
  6. masa kecil2 dulu teringin nak mak beli ni, hehe tapi time tu cam mahal je. segan nak minta kat mak ..main plastisin je murah. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah dengan kak mia... bila dah aad anak.. baru dapat main ni... hehehe

      Delete
  7. wahh..cantik...semakin kreatif sofea..

    ReplyDelete
  8. kreatif sangat ! akk kena gilap lagi minat dia, mana la tau kot2 suatu hari nnti boleh jadi designer terhebat malaysia ! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi... jauhnya pegi.. dia memang minat ni... thanks ya CN..

      Delete
  9. assalamualaikum mia..cantik2 sofea dah pandai matchingkn color la...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama..... haah main2 color..

      Delete
  10. Teringin pula nk belikan n bg. Faiqah main... Tggu adik dia besar sikitlah bru bagi main...

    ReplyDelete
  11. Hahahaha... cantik dan kreatif..kena asah bakat seni Sofea ni Mia hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... abis play doh melekat sana sini... hehehe

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.