Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga (Sticky Post)

Friday, May 16, 2014

Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga (Sticky Post)


Giveaway Fasa Pertama Telah Tamat

Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga bagi fasa pertama akan berlangsung selama 16 hari mulai jam 10.50 pagi 1/5/2014 sehingga 11.59 malam 16/5/2014. Semua blogger dijemput join untuk meriahkan Giveaway ini.

Sila klik SINI untuk lihat preview dan hadiah Giveaway ini.

Syarat-Syarat Penyertaan :
  1. Terbuka kepada semua blogger lelaki atau perempuan yang berumur 21 tahun dan ke atas
  2. Mempunyai blog dan facebook
  3. Minum Ephyra sendiri dan tidak boleh diganti dengan orang lain jika terpilih antara 30 orang blogger yang menang
  4. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  5. Like Fanpage Oceanlife2u.
  6. Jika ada, sila Follow Twitter @ephyra2u dan @mialiana | Follow Instagram ephyra2u dan mialiana
  7. Buat entri bertajuk EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA
  8. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri
  9. Masukkan pantun 4 kerat bertemakan Ephyra mengikut kreativiti sendiri di ruangan yang disediakan
  10. Tinggalkan URL entri penyertaan anda ke dalam ruangan komen entri ini
  11. Share status di wall facebook anda mengandungi pantun, URL entri penyertaan dan hashtag #giveawayephyramialiana dengan setting public
  12. 30 orang blogger yang menang akan diumumkan pada 2 Jun 2014 akan masuk ke fasa kedua giveaway ini
  13. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan pantun yang menarik hati, catchy dan unik yang dipilih sendiri oleh Puan Amiza. Keutamaan akan diberikan kepada yang belum pernah menang mana-mana giveaway atau contest di mana-mana blog sebelum ini
  14. Hadiah yang ditawarkan untuk fasa pertama bernilai RM 6,660.00
Copy coding entri

Cara paste coding entri


Masukkan pantun anda di ruangan ini

 Contoh pantun 4 kerat ciptaan Mia Liana

Contoh share status di wall facebook mengandungi pantun,  hashtag #giveawayephyramialiana dan url entri

Contoh dari peserta giveaway yang dah join. Sila buat seperti ini


Cara setting public untuk status di wall facebook


Tunggu apa lagi... jom join giveaway ini.... Semestinya Ephyra untuk Cantik, Sihat dan Bertenaga.


Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 10,020.00 untuk dimenangi.

**Kepada pengunjung blog ini yang berminat nak cuba Ephyra dengan tawaran istimewa, hubungi Mia di whatsapp 018-7883611, emel ephyra@mialiana.com atau dengan mengisi borang online di SINI



Senarai Peserta Giveaway - updated 8.00 pagi 17/5/2014
  1. http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  2. http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  3. http://keyranazleen.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  4. http://www.jaakechik.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  5. http://imashue.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  6. http://aisyahambris.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  7. http://eryati.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  8. http://misteriomuchacha.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  9. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  10. http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  11. http://sayasyiera.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  12. http://tiefiqs34.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html - Page not found
  13. http://duniazumal.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  14. http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/04/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html
  15. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  16. http://shapurpleungu.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  17. http://umikasum.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  18. http://www.kisahsidairy.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html
  19. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  20. http://yangbaik.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  21. http://www.opzzpinky.my/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html
  22. http://rusukiri.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  23. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  24. http://zahraslytherin.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  25. http://ceriteracintadia.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  26. http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  27. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  28. http://cudlybaby.blogspot.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html
  29. http://zanahassan-zana.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  30. http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  31. http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  32. http://maszull.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  33. http://shumie-dz.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  34. http://tintalinaluna.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  35. http://adna2029.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  36. http://www.linazlina.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  37. http://cammylia.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  38. http://walkstatic.blogspot.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html
  39. http://www.bubblynotes.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  40. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  41. http://zafarah.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  42. http://syeedasaniey.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  43. http://nusha1706.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  44. http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  45. http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  46. http://www.mamaniza.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  47. http://qirakira.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  48. http://www.zazazehra.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  49. http://farahwahyda.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  50. http://www.erazfadli.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  51. http://honeyoyeke.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  52. http://tengkubutang.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  53. http://www.blogieta.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  54. http://norminieza.blogspot.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html
  55. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  56. http://kampung-kameq.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  57. http://blog-giveaway-fatenmeera.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  58. http://www.diyanahani.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html
  59. http://ayuejean.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  60. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  61. http://normj1001.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  62. http://permatabiru0310.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  63. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  64. http://sara-yasmine.blogspot.com/2014/03/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  65. http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  66. http://nazirahnyerr.blogspot.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html
  67. http://www.nazlee.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  68. http://blogashalya.blogspot.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html
  69. http://suehanasuha.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  70. http://jnjikita.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  71. http://hilasjejakakakibesi.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  72. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  73. http://kizmyself.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  74. http://myalycia.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  75. http://nonasani.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  76. http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  77. http://villaofhoney.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  78. http://puankutu.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  79. http://samsufiya.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  80. http://mrspuex.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  81. http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  82. http://dhiyadahlia.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  83. http://miszrockers.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  84. http://inikisahtia.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  85. http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  86. http://ryyhan.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  87. http://www.duniashida.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  88. http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  89. http://dia-honey.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  90. http://www.dayangdeno.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  91. http://hesta1.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  92. http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  93. http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  94. http://hye-yun.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  95. http://lobaksusue.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  96. http://bilaaccountjdblogger.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  97. http://arwendanish.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  98. http://zamani84.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  99. http://cikmatahariku.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
  100. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

Senarai Pemenang Fasa Pertama di SINI dan SINI.

139 comments:

  1. http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    saya join ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh cepatnya dah siap pantun. nanti share status kat wall fb ikut syarat2 seperti di atas... thankssss..

      Delete
    2. dah, harap tak ada yang ter miss. insyaallah semua dah ikut. hee sama2 mmg tgu nak join je td =P

      Delete
  2. Cantik Berseri Wanita Melayu
    Fuza singgah mencuba nasib You :)

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  3. datang join ! hehee ~

    http://keyranazleen.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  4. Jaa datang mencuba nasib Kak Mia...

    http://www.jaakechik.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  5. Ima cuba :)

    http://imashue.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  6. saya nak ephyra tuuuuuu....

    http://aisyahambris.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  7. saya join kak...pantun pun main hentam jer..

    http://eryati.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  8. Tak cukup umur lah pulak . Hmm . 18 baru :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai tak mo sedih2 ya.... join ga lain ya nanti..

      Delete
  9. Assalamualaikum..yaya join ^_^

    http://misteriomuchacha.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  10. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  11. Muz nak cuba ephyra la, ramai sangat komen positif... So, cuba nasib di sini ;)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  12. http://sayasyiera.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  13. alaa. baru 20 tahun. semngat je nak join. hurm :'(

    ReplyDelete
  14. join !

    http://tiefiqs34.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  15. Zumal join juga di http://duniazumal.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  16. salam,
    join

    http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/04/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html

    Nama FB : https://www.facebook.com/nad.isma.3

    ReplyDelete
  17. link blog :
    http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    link FB :
    https://www.facebook.com/ieyzartd/posts/741670422531203?stream_ref=1

    ReplyDelete
  18. Salam..sha join...=)

    http://shapurpleungu.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  19. http://umikasum.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  20. JOIN KAK
    http://www.kisahsidairy.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html

    ReplyDelete
  21. Salam... Join sini:

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  22. yangbaik join ya...
    http://yangbaik.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  23. Bismillah
    Assalamualaikum kak mia
    sha dtng antar pnyertaan

    http://www.opzzpinky.my/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html

    ReplyDelete
  24. Salam, kenit join :)

    http://rusukiri.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  25. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  26. Salam.Zahra ikut join http://zahraslytherin.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  27. Bismillah ... Semoga rezeki ada diruangan Ephyra ni ... joined sis :)

    http://ceriteracintadia.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  28. Bismillah.. Emma datang untuk mencuba nasib :) Emma join kak mia

    http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  29. datang memeriahkan lagi :)

    http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum. joinn !

    http://cudlybaby.blogspot.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html

    ReplyDelete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. salam sis saya joinkan diri..walaupun pantunnya mcm kelaut je hihi..

    http://zanahassan-zana.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  33. Eira join..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  34. nik join kak mia..mencuba nasib.. :)

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  35. tak cukup umur, 20 tahun.. =( frust plak..

    ReplyDelete
  36. assalamualaikum mia....mama dtg dgn tajuk entri yg baru...:)

    http://maszull.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  37. Salam.....join juga :)

    http://shumie-dz.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html?m=1

    ReplyDelete
  38. hitam sungguh si burung gagak,
    sy dtg mncuba nasib jugak ^__^

    http://tintalinaluna.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  39. asslmmualaikum join yer..:)
    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  40. mencuba lagi...

    http://www.linazlina.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  41. dh join!

    http://cammylia.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  42. http://walkstatic.blogspot.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html

    ReplyDelete
  43. http://www.bubblynotes.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html - kak mia iolss sampai...ahaksss...

    ReplyDelete
  44. join jugak
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  45. syeeda join jugak

    http://syeedasaniey.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  46. Salam kak.. Yui join..

    http://nusha1706.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Moga bertuah dapat sbb tak pernh menang epyhra. Lagi best bila dpt free. Leh review puas2.. hihihi

    Jemput tgk ya sis..

    ReplyDelete
  47. Salam Kak Mia. Saya join (^^,)

    http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Hopefully bertuah, stok ephyra kat rumah dah nak habis ni...hahahaha~

    ReplyDelete
  48. salam kak mia..iqha terjumpa contest ni..so,, nak try jugak laa..hehe :D
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  49. assalamualaikum kak mia,
    mama join jugak..

    http://www.mamaniza.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  50. assalamualaikum sis,
    saya join jugak. hehe

    http://qirakira.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  51. salam...zaza pun sertai.. :)

    http://www.zazazehra.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  52. Replies
    1. yupp dear... sponsor nak 21 tahun dan ke atas..

      Delete
  53. Kak mia... farah join yer.. ;)

    http://farahwahyda.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  54. Eraz join.. Baru ingat nak letak link : http://www.erazfadli.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  55. JOIN UNTUK BLOG CONTEST
    http://honeyoyeke.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  56. HEEE.. TENGKUBUTANG JOIN GAK UNTUK BLOG OFFICIAL.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  57. As salam. Akak join juga ya Mia... Thanks invite ^__^
    http://www.blogieta.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru dapat curi2 masa sambil2an dari semalam utk BW hingga nombor 43... huhu...

      Delete
    2. Blog peserta Nombor 71 tak dapat tinggalkan komen. Robot textnya tak function

      Delete
    3. Alhandulillah... Hari ni, epat 3.55 petang tanat sesi blogwalking GAMia ni^__^

      Delete
  58. http://norminieza.blogspot.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html

    ReplyDelete
  59. salam kak Mia. ros join :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  60. join.. :)

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  61. alaa..punya beria na join..tp ta cukup umur :P baru nak masuk 20

    ReplyDelete
  62. http://blog-giveaway-fatenmeera.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  63. HANI JOIN KAKA..<3 http://www.diyanahani.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html

    ReplyDelete
  64. Fuh sempat pun join....

    http://ayuejean.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  65. cik akak mencuba...hihi

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  66. Dah join

    http://normj1001.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  67. Gudnluck smeua....rietta xckup syarat...hehhee...

    ReplyDelete
  68. sy join

    http://permatabiru0310.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  69. Bismillah, Shad join.
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  70. Terima kasih admin yang baik hati,
    memberi peluang kepada kami disini,
    semoga kita semua dilimpahi rezeki ,
    Ada cam tak menangi hadiah ephyra ini ? ^___^

    http://sara-yasmine.blogspot.com/2014/03/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  71. Kita join sekali. harap-harap ada rezeki. tqvm!!

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  72. moga ada rezeki baby...;-)

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html

    ReplyDelete
  73. PCL datang join GA Mia ;

    http://www.nazlee.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  74. lya dtg join kak mia

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html

    ReplyDelete
  75. ASSALAMUALAIKUM... sueha join GA ephyra ni mana tahu ada rezeki sueha disini .. ameeennn ...

    http://suehanasuha.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  76. as salam kak mia..saya join
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  77. saya join..

    http://hilasjejakakakibesi.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  78. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  79. http://kizmyself.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Mia , :)

    ReplyDelete
  80. Assalam Mia.. Alycia join...

    http://myalycia.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  81. done :) ape2 masalah, roger k........TQ

    http://nonasani.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  82. http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  83. Assalamualaikum Mia...
    Kak Mirror nak join..
    http://villaofhoney.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  84. Salam Mia, saya join..:)

    http://puankutu.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    TQ..:)

    ReplyDelete
  85. assalamualaikum saya join..

    http://samsufiya.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  86. salam sis mia,

    kite dah join..semangat nih..hope pantun ni bawak tuah..hehehe..

    cekidout ya..

    http://mrspuex.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  87. saya join ye

    Kalau hati nak selalu tenang
    Jangan kita selalu berkira
    Join giveaway dengan harapan nak menang
    Nak tampil cantik,sihat,bertenaga dgn Ephyra


    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  88. Salam kak Mia,
    Dhiya join
    http://dhiyadahlia.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Cantik berseri bak bulan purnama
    Sihat ceria tenangnya hati
    Ingin ditanya apakah rahsia
    Tentulah Ephyra teman sejati

    Jap lagi D post kat FB :)

    ReplyDelete
  89. akk saya join..lambat sikit..hehe

    http://miszrockers.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  90. Assalamualaikum ... mencuba nasib :D

    http://inikisahtia.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  91. done sis.. =) bismillah.. http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  92. nak join jugak

    http://ryyhan.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  93. join kak mia :)
    http://www.duniashida.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  94. Assalamualaikum kak mia, sheila joined ye.. hehee

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  95. Jom kit aberbalas pantun....hehehe

    http://dia-honey.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  96. kakmia :)
    http://www.dayangdeno.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  97. Hi everyone... Assalamualaikum... Join
    http://hesta1.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  98. semoga ade rezeki kat sini :)

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  99. Salam...saya join
    http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  100. http://hye-yun.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    semoga ade rezeki amin .

    ReplyDelete
  101. kak mia, saya joined :)

    http://lobaksusue.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  102. Assalamualaikum kak..lambat tp saya join taw
    http://bilaaccountjdblogger.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  103. el join :)

    http://arwendanish.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  104. Salam Sis, Zam dtg join lepas siap perah otak buat pantun

    http://zamani84.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  105. salam mia, last call Mia saya respon ni:) harap-harap masih diterima:)
    http://cikmatahariku.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  106. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  107. terima kasih semua... giveaway telah tamat..

    ReplyDelete
  108. Replies
    1. Nasib baik sempat join. Thanks Mia dah senaraikan nama Kak Mirror kat dlm tu. :)

      Delete
  109. alhamdulillah .. yang ke #3 di sini .. =) gudluck semua ~

    ReplyDelete
  110. hee.. 51, 52.. hope ada rezeki.. tapi tu lah.. kelebihan buat yg belum pernah menang kan.. hu3..

    ReplyDelete
  111. Ok ada di no 61..
    Mudah2an ada rezeki :D

    ReplyDelete
  112. nasib baik sempat join:) no. 99 roger..:)

    ReplyDelete
  113. Akak nombor 53, dah siap blogwalking jam 3.55 petang tadi. Moga bertuah kali ini. Amiin... ^__^

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.