Jom Join Dan Menangi Hadiah Bernilai RM 10,020.00

Monday, May 5, 2014

Jom Join Dan Menangi Hadiah Bernilai RM 10,020.00



Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga

Wahhh... dah masuk hari ke 5, Giveaway Ephyra ini berlangsung. Setakat pagi ini, sudah ada 57 penyertaan dari kalangan blogger. Ada juga sebilangan blogger yang nak join tetapi tidak memenuhi syarat umur 21 tahun dan ke atas. Sabar ya. Mungkin boleh join giveaway yang akan datang di blog ini jika ada nanti.

Jemput tengok preview dan hadiah bernilai RM 10,020.00 di SINI.

Adat melayu jangan dilupa
Pantun tradisi jadi taruhan
Andai buntu rujuklah sesiapa
Pantun dikarang untuk dipertahan

Kepada yang belum join tu, sudi-sudikanlah join ya.. mana tahu ada rezeki. Klik SINI untuk join...

support Mia ya...

19 comments:

  1. Anak Melayu makan ceri
    Ceri manis dihujung laman
    Syarat peraduan haruslah dipenuhi
    Andai Ephyra jadi idaman

    :D

    ReplyDelete
  2. qila jadi tukang promote jee kak miaa hihihihi

    ReplyDelete
  3. Gd luck semua yg jojn...jap nk p tgk syarat syarat...biasanya rietta xcukup syarat...(xde ac fb ngn ig)...

    ReplyDelete
  4. good luck untuk yang join... ! :)

    ReplyDelete
  5. all the best untuk semua yang join ya

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... Dh beli.pantun tu.. Hehe

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...
    pagi-pagi singgah ke sini,
    datang dengan berjalan kaki
    memang dah ramai juga yang sertai
    kalau berjaya nanti pasti senang hati..

    ReplyDelete
  8. hehe ~ dah join ! all the best semua.. pantun ttap x tnggal ;) ~

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.