Peraduan Yeo's Menang RM 3,000 Setiap Hari @YeosMalaysia #80daysdrinktocash

Monday, May 12, 2014

Peraduan Yeo's Menang RM 3,000 Setiap Hari @YeosMalaysia #80daysdrinktocash



Wahhhh... best ni. Ada peraduan dari Yeo's yang telah pun bermula dari 13 Mac sehingga 31 Mei 2014. Sempat lagi kalau nak join. Hadiah wang tunainya tersangatlah hebat. Bayangkan boleh menang RM3,000 setiap hari. Peluang dah ada di depan mata dan sangat rugi kalau minum Yeo's tapi tak join. Klik SINI untuk ke laman peraduan.


Bagaimana nak join peraduan ini?

Anda boleh beli mana-mana produk Yeo's, Justea atau SoyRich yang terpilih dan selepas diminum, anda boleh sertai peraduan ini dengan sertakan gambar ke WeChat Yeo's Malaysia. Kemudian, masukkan kod yang tertera pada minuman Yeo's atau resit pembelian sebagai bukti dengan mengikuti syarat-syarat yang telah dinyatakan bagi penilaian pihak Yeo's. Selepas pihak Yeo's menerima penyertaan anda, anda perlu menonton video dan jawab satu soalan mudah. 

Untuk mengikuti perkembangan terkini tentang peraduan ini, anda boleh lihat di fanpage Yeo's Malaysia -> https://www.facebook.com/YeosMalaysia



Untuk lebih mudah memahami cara menyertai peraduan ini, jom tengok video ini... 


Hah... dah tahu tunggu apa lagi, jom follow WeChat ID : YeosMalaysia terlebih dahulu.



Dan beli produk minuman air Yeo's... sambil minum sambil ambil gambar dan terus masuk peraduan ini. Jom join....

peluang keemasan yang rugi untuk dilepaskan...

30 comments:

  1. Ala... tak join lagi sampai hari ini... :(

    ReplyDelete
  2. yeayyyy... nak join jugak lah hari hari...

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum... kak mia,

    boleh cuba peraduan nie.. mana tahu untung2 boleh menang.. nice sharing..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. mmg rugi kalau x join..
    shark ngan blogger kak hanim(nukilan kenit) dh pn dpat ipad.
    hehehe

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...wah nampak senang jer nak join ni ...best juga boleh juga join nanti...:)

    ReplyDelete
  6. sis, sy bru sertai..tp sy baru perasan yg sy tersalah submit nama.. ada tertinggal 1 huruf pada nama sy, so mcm mn nak update balik ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama safiy arfan... alaaa, tertinggal satu huruf masa register takpe.. kalau menang, nanti Yeos akan contact balik untuk details.. =)

      Delete
  7. Hehe... Insha Allah teringin juga nk join...

    ReplyDelete
  8. menarik sangat ni kak mia.. tapi husna xde we chat.. huhuhu..

    ReplyDelete
  9. bestnya.. saya pernah sertai tetapi setakat 2 minggu bertahan, tiada siapa nak minum air banyak-banyak.. huhu

    ReplyDelete
  10. rajin beli yeo's soya tapi tak simpan kotak2 yeo's. wife suruh simpan tapi saya rajin buang dalam tong sampah. wife kata ada peraduan dpt duit so dah mula simpan kotak yeo's. harap2 ada rezeki menang contest ni pulak.

    ReplyDelete
  11. Patutla ramai blogger duk beli air yeos,ada contest rupanya ;)

    ReplyDelete
  12. wahh ! best nehh.. macam nk joinnn.. hehe

    ReplyDelete
  13. lumayan juga kalau menang hadiah tu... best2..

    ReplyDelete
  14. Nampak macm mudah tapi kerajinan tu takde lagi

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.