Preview Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga

Thursday, May 1, 2014

Preview Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga


Preview Giveaway Ephyra Untuk Sihat Cantik Dan Bertenaga

Pengasas produk Ephyra, Puan Amiza telah berbesar hati untuk membuat giveaway kali kedua di Mialiana.com bagi memberi peluang kepada ramai blogger di luar sana untuk merasai sendiri kehebatan Ephyra. Terima kasih di atas jalinan kerjasama ini. Giveaway ini menawarkan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM10,020.00 untuk dimenangi.


Semestinya Ephyra untuk cantik, sihat dan bertenaga. Keutamaan akan diberikan kepada blogger yang belum pernah menang dalam mana-mana giveaway atau contest Ephyra sebelum ini.

Entri-entri yang dijadualkan untuk menjayakan giveaway ini.

  1. Bermula dari 1 Mei 2014 sehingga 11.59 malam 16 Mei 2014
  2. Sila ikuti semua syarat-syarat yang dinyatakan dalam entri ini
  3. Buat entri penyertaan dengan copy & paste coding yang disediakan dalam entri ini
  4. Mencipta pantun 4 kerat bertemakan Ephyra mengikut kreativiti sendiri
  5. Url entri penyertaan perlu dihantar ke ruangan komen entri ini
  6. Share pantun, url entri penyertaan dan hashtag #giveawayephyramialiana ke dalam facebook anda dengan setting public.
  7. Pemenang akan diumumkan pada 2 Jun 2014 dan pemilihan adalah berdasarkan pantun yang menarik hati, catchy dan unik yang dipilih sendiri oleh Puan Amiza
  8. Hadiah yang ditawarkan untuk fasa pertama bernilai RM 6,660.00
    • Tempat pertama : Wang tunai RM150 + 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197 + t-shirt ekslusif Ephyra
    • Tempat kedua : Wang tunai RM100 + 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197 + t-shirt ekslusif Ephyra
    • Tempat ketiga : Wang tunai RM50 + 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197 + t-shirt ekslusif Ephyra
    • Tempat ke 4 - 30 : 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197 + t-shirt ekslusif Ephyra

  1. Bermula dari 9 Jun 2014 sehingga 11.59 malam 31 Julai 2014
  2. Sila ikuti semua syarat-syarat yang dinyatakan dalam entri ini
  3. Peserta terdiri daripada 30 orang pemenang Fasa Pertama Giveaway ini
  4. Wajib minum Ephyra sendiri. Tidak boleh diganti dengan orang lain
  5. Buat entri review selepas 30 hari minum Ephyra berdasarkan pengalaman sendiri
    • Mengandungi 300 patah perkataan
    • Wajib ada review bergambar sebelum dan selepas
    • Gambar selfie bersama dengan kotak Ephyra dan t-shirt ekslusif ephyra
  6. Url entri penyertaan perlu dihantar ke ruangan komen entri ini
  7. Share url entri review dan hashtag #giveawayephyramialiana ke dalam facebook anda dengan setting public
  8. Hadiah yang ditawarkan untuk fasa kedua bernilai RM 3,360.00
    • 20 orang blogger yang terawal menghantar entri review akan mendapat 1 kotak trial pack Ephyra (10 sachets) bernilai RM68 secara percuma
    • 10 entri review yang terbaik akan menerima hadiah wang tunai RM200 beserta cenderamata setiap seorang
  9. Pemenang akan diumumkan pada 11 Ogos 2014 (Pindaan : tarikh ditukar kepada 15 Ogos 2014)

Hahh... macam mana? Menarik kan giveaway ini. Jangan lepaskan peluang yang ada di depan mata. Mana tahu ada rezeki anda di sini...

jom support giveaway ini....

65 comments:

  1. Salam singgah.. minta izin ya sis mia..

    Segmen untuk blogger baru..jom join..=)

    http://hanahafis.blogspot.com/2014/04/segmen-untuk-blogger-newborn.html

    **boleh join entry fasa pertama je sebab tak pernah try..tak sabar..tak sabar!

    ReplyDelete
  2. singgah . jom baca entry ni ada car booth sale untuk 2&3 mei dekat JB

    http://aienaaaa.blogspot.com/2014/04/siapa-orang-johor-mehh-kita-shoping.html

    ReplyDelete
  3. Wah...sgt menarik..mmg xpnh join pn ga epyhra sblm ni hehe...acaner nk bt pantun tu..pk dri skrg..hikhik

    ReplyDelete
  4. Ambuih ! Lumayan sungguh hadiahnya Mia weh. Tak kira nak juin gaks..hihi

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum kak mia, in shaa Allah, kalau sempat sheila join.. hehee thanks ~~~

    ReplyDelete
  6. Nak join gak boleh sbb x pnh mng tapi dh minum ephyra dh... Hehe

    ReplyDelete
  7. Kena join ni . Mesti kena try Epyhra . :)

    ReplyDelete
  8. Rasa berkobar-kobar pula nak join giveaway ni...sangat menarik :D

    ReplyDelete
  9. lama x pernah join apa2 giveaway.insya Allah ada kelapangan nanti nak try

    ReplyDelete
  10. wahh, kena try neh .. blom pernah join lagi giveaway ephyra cam ni .. hehe ^_^

    ReplyDelete
  11. uishhh takutnyaaaa hihihihi selfie tu senang je ekeke <3
    inshaallah qila nak try :((((

    ReplyDelete
  12. Bestnyaaa...mlm ni kita join...rugi ni kalau lepaskan peluang..

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia...wah mmg best ni...:)

    ReplyDelete
  14. Menarik kebaabooom ni...
    Fuza pun dah berpantun

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  15. jenuh nak karang pantun ni..saya mmg tak berapa pandai nak berpantun...huhuhu

    ReplyDelete
  16. Nak join jugak walaupu dah minum ephyra 2 kotak.. boleh kot k.mia?

    ReplyDelete
  17. nak join jugak... hehe..nak kasik berseri-seri, cantik menarik tertarik dengan EPHYRA.. :D

    ReplyDelete
  18. syarat yang pertama dah tak lulus =.='' .. setahun tak cukup .. T.T

    ReplyDelete
  19. bestnye! dtg blogwalking di sini.. =)

    ReplyDelete
  20. Hehe kak Mia, thanks sbb solehah terpilih utk fasa kedua :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.