Monday, May 19, 2014

Segmen Blogging + Menang Hadiah!


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!

HADIAH:
USB Flash Drive/Pendrive 8GB
Jewellery Fashion 1 set
Novel
T-Shirt
Fridge magnet
Keychain

Segmen Blogging + Menang Hadiah! anjuran dan tajaan Yumida

TAMAT: 29 MEI 2014 – Jam 11.59 malam

pagi Isnin join segmen... support Yumida juga.. (^_^)

37 comments:

  1. Assalammualaikum... kak mia,

    selamat bersegmen... semoga kak mia berjaya.

    mselim3

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen kak ^^
    rase cm nk join je ehehe

    ReplyDelete
  3. Slmt bersegmen sia mia n good luck.. Nak join gak lah nanti

    ReplyDelete
  4. Hye..salam singgah dari segmen yang sama...GUD LUCK..

    http://cintanelly.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama :)
    http://fiqanszsecrets.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai sembilan pemenang (hadiah akan bertambah jika penyertaan melebihi 100) untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    http://fiqansz.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  6. Good luck, Cikna pun dr segmen yg sama......;-)

    ReplyDelete
  7. ok dah join..gud luck to all..

    thx sis mia ..:D

    ReplyDelete
  8. all the best sis mia.. dah join gak pun . ~~ hehe :)

    ReplyDelete
  9. Terima kasih atas penyertaan kak mia
    Senarai peserta telah dikemaskini
    Menjemput rakan blogger sekalian berblogwalking..andai kelapangan
    Semak penyertaan anda: SENARAI PESERTA TERKINI Segmen Blogging + Menang Hadiah di Mister Linky
    Andai penyertaan kak mia tidak tersenarai, sila maklumkan di kotak komen

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...gud luck yer..:)

    ReplyDelete
  11. Salam sejahtera.. hi kak mia.. blogwalking dr segmen yg sama. Jemput singgah & follow blog saya.. =) gudluck! http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  12. salam.. singgah sini dari segmen yang sama :D gudluck ^^
    jemput juga join GA anjuran saya http://seharumlavenda.blogspot.com/2014/05/1st-mini-giveaway-by-atikah-aziz_17.html

    ReplyDelete
  13. zara singgah dr segmen yg sma.. wink..wink ! =D

    ReplyDelete
  14. Hye..singgah dari segmen yang sama..good luck ya..

    http://mimi-tralala.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  15. Good luck dear...jemput sinngah ke blog Adanya Kamu yea...(",)
    http://sitiasiah84.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  16. salam..ayu dtg dari segmen yang sama...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  17. Singgah dari segmen yang sama. Good luck ya..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  18. singgah blogwalking sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  19. tq..kita pon dah join... follow awak sekali :)

    ReplyDelete
  20. good luck, dari segmen yang sama
    http://www.iuzira.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    jemput join, 3 cara mudah untuk join
    http://www.iuzira.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  21. good luck, dari segmen yang sama
    http://www.iuzira.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    jemput join, 3 cara mudah untuk join
    http://www.iuzira.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

October 2014 Top Supporters