Fasa Kedua Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga

Monday, June 9, 2014

Fasa Kedua Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga



Kini Fasa Kedua Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga bermula. Peserta Fasa Kedua ini terdiri daripada 30 orang pemenang Fasa Pertama seperti yang telah diumumkan di SINI. Tahniah kerana pantun anda berjaya terpilih dan diharap dapat berikan komitmen sepenuhnya untuk review produk Ephyra bagi Fasa Kedua ini.

Sila klik SINI untuk lihat preview dan hadiah Giveaway ini.


Syarat-Syarat
  1. Bermula dari 9 Jun 2014 sehingga 11.59 malam 31 Julai 2014
  2. Peserta terdiri daripada 30 orang pemenang Fasa Pertama Giveaway ini
  3. Wajib minum Ephyra sendiri. Tidak boleh diganti dengan orang lain
  4. Buat entri review selepas 30 hari minum Ephyra berdasarkan pengalaman sendiri
    • Tajuk entri bebas tetapi wajib ada perkataan Ephyra
    • Mengandungi 300 patah perkataan dan dikarang sendiri
    • Wajib ada review bergambar sebelum dan selepas
    • Gambar selfie bersama dengan kotak Ephyra dan t-shirt ekslusif Ephyra
  5. Url entri review perlu dihantar ke ruangan komen entri ini
  6. Share url entri review dan hashtag #giveawayephyramialiana ke dalam facebook anda dengan setting public
  7. Hadiah yang ditawarkan untuk Fasa Kedua bernilai RM 3,360.00
    • 20 orang blogger yang terawal menghantar entri review akan mendapat 1 kotak trial pack Ephyra (10 sachets) bernilai RM68 secara percuma
    • 10 entri review yang terbaik akan menerima hadiah wang tunai RM200 beserta cenderamata setiap seorang
  8. Pemenang akan diumumkan pada 11 Ogos 2014. (Pindaan : tarikh ditukar kepada 15 Ogos 2014)
semoga berjaya....



Senarai Entri Review
  1. http://maszull.blogspot.com/2014/06/ephyra-tetap-di-hati.html
  2. http://duniazumal.blogspot.com/2014/06/ephyra-memberi-sinar-baru.html
  3. http://www.mamaniza.com/2014/07/ephyra-produk-unggul-ternyata-berkesan.html
  4. http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/07/ephyra-ephyra-produk-halal-yang-rasa.html
  5. http://farahwahyda.blogspot.com/2014/07/review-cabaran-30-hari-bersama-ephyra.html
  6. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2014/07/review-bersama-ephyra-berkesankah-ephyra.html
  7. http://sayasyiera.blogspot.com/2014/07/review-selepas-30-hari-ephyra-ternyata.html
  8. http://ceriteracintadia.blogspot.com/2014/07/kini-gadis-testimoni-from-now-onwards.html
  9. http://blogashalya.blogspot.com/2014/07/ephyra-produk-terlaris-keberkesanannya.html
  10. http://shapurpleungu.blogspot.com/2014/07/review-kesan-selepas-minum-ephyra.html
  11. http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/07/sihat-dan-cantik-dengan-ephyra.html
  12. http://www.erazfadli.com/2014/07/ephyra-mencungkil-rahsia-seseorang.html
  13. http://www.duniashida.com/2014/07/bagaimana-ephyra-membantu-dalam-cabaran.html
  14. http://miszrockers.blogspot.com/2014/07/ephyra-idamanku-beri-perubahan-positif.html
  15. http://zamani84.blogspot.com/2014/07/ephyra-kembalikan-keyakinan-dengan.html
  16. http://www.zazazehra.com/2014/07/ephyra-produk-minuman-yang-terbaik-buat.html
  17. http://lobaksusue.blogspot.com/2014/07/ephyra-bantu-ibu-hamil-kekal-bertenaga.html
  18. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/07/tampil-sihat-dengan-ephyra.html
  19. http://shumie-dz.blogspot.com/2014/07/ephyraterbukti-berkesan.html
  20. http://kizmyself.blogspot.com/2014/07/ephyra-lelaki-pun-boleh.html
  21. http://keyranazleen.blogspot.com/2014/07/pengalaman-30-hari-minum-ephyra.html
  22. http://mrspuex.blogspot.com/2014/07/produk-review-minuman-kesihatan-ephyra.html
  23. http://www.linazlina.com/2014/08/review-ephyra-selepas-sebulan.html
Dikecualikan
  1. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my
Tidak Menghantar Entri Review
  1. http://yangbaik.blogspot.com
  2. http://sara-yasmine.blogspot.com
  3. http://myblogsantai.blogspot.com
  4. http://suehanasuha.blogspot.com
  5. http://inikisahtia.blogspot.com
  6. http://arwendanish.blogspot.com

54 comments:

  1. Tak sabar nak try. Masih menunggu pakcik pos laju hantar. Hehe

    ReplyDelete
  2. Tak sbr nk tgu ephyra smp....leh buat review

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya semua.. takde ke kategori blogger ephyra tercantik..hihi

    ReplyDelete
  4. Wish everyone successful in the giveaway!

    ReplyDelete
  5. Masih menunggu ephyra sampai.wehuuuu.

    ReplyDelete
  6. Masih menunggu Ephyra smpai, nth2 dpt harini :)

    ReplyDelete
  7. Sedang menunggu Ephyra itu......all the best semua ! :)

    ReplyDelete
  8. ephyra blom sampai lagi.menanti dgn penuh debaran ni.. hihi..

    ReplyDelete
  9. Tahniah untuk semua yang berjaya dan semoga terpilih untuk menang nanti ..

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...tahniah pd yg berjaya...masih menunggu Ephyra sampai ke rumah...kalau buat entri melalui pengalaman yg sebelum ni boleh x mia....?

    ReplyDelete
  11. Tahniah 30 pemenang..
    All the best utk jadi 20 terawal :)
    Hurry up!

    ReplyDelete
  12. Zumal pun still waiting my Ephyra... Hehe :))

    ReplyDelete
  13. alaa..nk jgk rasa ephyra....akkkk,,bt la lg GA tuk yg blm dpt ephyra ni.huhuk

    ReplyDelete
  14. tunggu barang sampai je ni .. excited :)

    ReplyDelete
  15. Wah 30 bertuah....tahniah, dah minum epyhra kongsikan pengalaman ya..

    ReplyDelete
  16. masih menunggu lagi... excited sangat-sangat nak cuba ephyra

    ReplyDelete
  17. ala.. x sempat masuk yg pertama.. yg kedua lg la x bole masuk..huhuhu..

    ReplyDelete
  18. masih menunggu .. tak sabar nakk try nehh .. ~ huhu :)

    ReplyDelete
  19. masih ke ada peluang utk lya cuba tu

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum mia....mama nak hantar review EPHYRA kat sini yer...

    http://maszull.blogspot.com/2014/06/ephyra-tetap-di-hati.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum Mia... Zumal nak hantar review juga http://duniazumal.blogspot.com/2014/06/ephyra-memberi-sinar-baru.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum kak mia, mama nak submit entries ephyra mama di sini ...

    http://www.mamaniza.com/2014/07/ephyra-produk-unggul-ternyata-berkesan.html

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum...sy nak submit entry ephyra..
    http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/07/ephyra-ephyra-produk-halal-yang-rasa.html?m=1

    ReplyDelete
  24. rugi nyer sy tak dapat join FASA PERTAMA, hukhuk (T___T)... kak, tak buat ke untuk peserta baru ngehngeh! sy pon pengguna ephyra juga...

    ReplyDelete
  25. Salam Kak Mia.. farah dah share testimonial pasal Ephyra.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2014/07/cabaran-30-hari-bersama-ephyra-untuk.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum kak Mia. Solehah submit entri ini ye.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2014/07/review-bersama-ephyra-berkesankah-ephyra.html

    ReplyDelete
  27. salam kak mia, saya yang tak dapat buat review tu ya..
    www.ieyzartdsyahieyr92.my

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum kak mialiana.

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/07/review-selepas-30-hari-ephyra-ternyata.html

    Bismillah..

    ReplyDelete
  29. hihi .. :) salam kak mia :)

    http://ceriteracintadia.blogspot.com/2014/07/kini-gadis-testimoni-from-now-onwards.html

    ReplyDelete
  30. akak mia lya hantar entri review..thank's bagi lya peluang

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/07/ephyra-produk-terlaris-keberkesanannya.html

    ReplyDelete
  31. Submit review =) thanks sis mia..

    http://shapurpleungu.blogspot.com/2014/07/review-kesan-selepas-minum-ephyra.html

    ReplyDelete
  32. nak submit entry jugak :)

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/07/sihat-dan-cantik-dengan-ephyra.html

    ReplyDelete
  33. Kak Mia, siap entri ! Hehe..

    http://www.erazfadli.com/2014/07/ephyra-mencungkil-rahsia-seseorang.htmlsiapa,

    ReplyDelete
  34. salam kak mia..shida dtg melapor diri :)
    http://www.duniashida.com/2014/07/bagaimana-ephyra-membantu-dalam-cabaran.html

    ReplyDelete
  35. salam kak mia..ni review dari nad..

    http://miszrockers.blogspot.com/2014/07/ephyra-idamanku-beri-perubahan-positif.html

    ReplyDelete
  36. salam~ Zam join ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2014/07/ephyra-kembalikan-keyakinan-dengan.html

    ReplyDelete
  37. salam k.mia...zaza htr.. :D

    http://www.zazazehra.com/2014/07/ephyra-produk-minuman-yang-terbaik-buat.html

    ReplyDelete
  38. hantar review fasa kedua

    http://lobaksusue.blogspot.com/2014/07/ephyra-bantu-ibu-hamil-kekal-bertenaga.html

    ReplyDelete
  39. hantar review

    http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/07/tampil-sihat-dengan-ephyra.html

    ReplyDelete
  40. Salam dan Selamat Hari Raya Aidilfitri...
    Submit entri review di sini

    http://shumie-dz.blogspot.com/2014/07/ephyraterbukti-berkesan.html

    ReplyDelete
  41. http://kizmyself.blogspot.com/2014/07/ephyra-lelaki-pun-boleh.html

    Saya dah review seterang terangnya :)

    ReplyDelete
  42. alhamdulillah. siap jua entri review . #3

    http://keyranazleen.blogspot.com/2014/07/pengalaman-30-hari-minum-ephyra.html

    ReplyDelete
  43. siap jugak akhirnya...

    http://www.linazlina.com/2014/08/review-ephyra-selepas-sebulan.html

    alhamdulillah... moga ada rezeki lagi.. amin

    ReplyDelete
  44. all the best untuk semua yang tersenari.. :D

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.