Keputusan Giveaway Ephyra Fasa Pertama Diumumkan Malam Esok

Sunday, June 1, 2014

Keputusan Giveaway Ephyra Fasa Pertama Diumumkan Malam Esok



Wah... tentu tidak sabar bukan? Keputusan Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga bagi peringkat Fasa Pertama akan diumumkan malam esok.

Daripada 100 orang blogger yang join, hanya 30 orang blogger sahaja yang akan terpilih untuk ke fasa kedua giveaway ini. Puan Amiza sendiri telah siap buat pemilihan pantun terbaik pada minggu lepas.

Pantun dipertaruh hebat semuanya
Hanya yang terbaik bakal memenangi
Bukan senang nak pilih pemenangnya
Hadiah tunai dan Ephyra bakal disenangi

Preview dan hadiah Giveaway ada di SINI.

Nantikan keputusannya di blog ini pada malam esok ya..

dup.. dap.. dup..

27 comments:

  1. Makan ketupat rendang daging
    Menang kalah adat bertanding
    ^_^

    ReplyDelete
  2. Sabar menanti keputusannya... Jika rezeki tak kemana kan... All the best utk semua yg join...

    ReplyDelete
  3. all the best untuk semua yang join .. ~~ ^_^ menang kalah adat bertanding. betul tu.. hehe

    ReplyDelete
  4. harap2 ada rezeki nk mencuba ephyra..sy tguuuu...hehehe

    ReplyDelete
  5. ishh..saya pun tak sabar nak tahu siapa yang bertuah tu nanti:) harap2 saya salah seorang 30 pemenang tu..amin:)

    ReplyDelete
  6. Perghhh berdebar2 hehe.....hrp suami is3 bjaya..kikiki

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...mesti semua peserta berdebar2 menunggu keputusannya...:)

    ReplyDelete
  8. wah..dah nak keluar keputusan nie...harap2 dapat la luck utk GA nie..amin

    ReplyDelete
  9. Rasa berdebar2 pulak.....hehe Good Luck untuk semua peserta :)

    ReplyDelete
  10. menanti dgn penuh kesabaran..adehheh dup dap dup dap dh nie..

    ReplyDelete
  11. wahh..mesti tak sabar dorang nak tahu result

    ReplyDelete
  12. hee apa apa pun..good luck ya semua.. :)

    ReplyDelete
  13. Tentu yang join tak sabar menanti keputusannya..

    ReplyDelete
  14. aduh.. berdebar-debar pula rasa hati.. hihi.. moga ada rezeki. :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.