Pemenang Fasa Pertama Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga

Monday, June 2, 2014

Pemenang Fasa Pertama Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga


Pemenang Fasa Pertama 

Tibalah masa yang dinanti-nanti
Pantun terbaik saja yang dirai
Berdebar-debar rasa di hati
Mari tengok siapa yang memenangi

Tempat pertama : 
Wang tunai RM150 + 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197 + t-shirt ekslusif Ephyra

Ephyra jenama hebat dan berkualiti 
Berbagai khasiat telah terbukti
Sekali cuba pasti tertarik hati
Bukan janji tapi memang pasti


Tempat kedua :
Wang tunai RM100 + 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197 + t-shirt ekslusif Ephyra

Jerawat, jeragat tiada seri 
Camera 360' dulunya menjadi pilihan 
Minum Ephyra kembali berseri 
Takperlu lagi 360', Ephyra kini terus menjadi pilihan


Tempat ketiga :
Wang tunai RM50 + 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197 + t-shirt ekslusif Ephyra

Ephyra tersergam di sana-sini
Menjadi idaman setiap masa
Andai sesiapa yang ingin mengenali
Inilah produk kebanggaan Malaysia


Tempat ke 4 - 30 : 
1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197 + t-shirt ekslusif Ephyra


Sudah tahu senang hati
Menang berpantun realitikan harapan
Tuntutlah segera hadiah yang dinanti
Fasa kedua akan mula minggu depan

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang di atas. Diharap anda semua dapat berikan butiran berikut ke inbox fanpage Mialiana.com dengan segera bagi tuntutan hadiah.

Pemenang yang ke :
URL penyertaan :
Nama penuh :
Umur :
Alamat penghantaran :
No handphone :
Saiz t-shirt :

Tambahan bagi pemenang yang pertama, kedua dan ketiga
Nama penuh :
Nama bank :
Nombor akaun bank :


Untuk mengetahui hadiah dan preview keseluruhan Giveaway ini sila klik SINI.

Nantikan entri Giveaway untuk Fasa Kedua pada 9 Jun 2014.

kepada yang tidak berjaya, usah berputus asa. Cuba lagi di lain kali... (^_^)

101 comments:

  1. Ya Allah,. Alhamdulillah ada rezeki. Terima kasih kak mia & ephyra. Dah pm :)

    ReplyDelete
  2. tahniah buat kesemua pemenang..
    saya juga. hihi
    no.28 melapor diri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam.kak mia, saya dah send details.. harap dh diterima :)

      thanks kak mia & kak miza..
      smoga murah rezeki..

      Delete
  3. huwaaaa~ kita tak menang...nak nanges...huwaaaaa....hhehehee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan nangis ya sally.. pantun tak cukup power...

      Delete
  4. Alhamdulillah ada rezeki. Syukur. Terima kasih kak :D
    Tahniah buat semua pemenang ..

    ReplyDelete
  5. Tahniah2 ^_^ Pantun2 tu pun memang best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... seronok tengok pantun diorang ni..

      Delete
  6. tahniah untuk semua pemenang..
    hmm..ruginya x join.
    xpe2 nnti aisyah join ga fasa yg ke2 ye kak mia?
    x sbr2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks... peserta ga fasa ke 2 nanti ialah 30 orang blogger yang menang pada fasa pertama ini... huhuhu

      Delete
  7. Wah, tak sangka zumal pun dapat... Thanks yer Mia Liana dan Ephyra :))

    ReplyDelete
  8. tahniah semua yang menang ! alhamdulillah, rezeki.. thanks kak mia & pn miza .. hehe ~ dah pm

    ReplyDelete
  9. Congrates to the winners ^_^ terima kasih kak mia..hehe

    ReplyDelete
  10. waahh !! tahniah kepada semua. :))
    tumpang gembira :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasihh mekk ! your turn will come soon.. in sha ALLAH ~ hehe .. ~~ thanks again.

      Delete
  11. Yeayyy.... Syukur Alhamdulillah... ada jugak rezeki farah... thanks kak Mia & Ephyra. . Jap nk pm kak Mia laju2 nie.. =D

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.....ada rezeki kali ni :)
    Tahniah untuk semua pemenang dan terima kasih buat Mialiana dan juga Ephyra

    Dah PM

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada semua pemenang ..Ephyra memang produk terbaik !

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah.ada rzki.. :) syukur dan trima kasih kak mia :)

    ReplyDelete
  15. tahniah buat yang menang, yang gagal cuba lagi

    ReplyDelete
  16. tahniah buat semua..
    cantik dengan ephyra lah lepas nih..hehehe..

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah tak sangka menang... terima kasih kak mia.. tahniah pada pemenang :D

    ReplyDelete
  18. tahniah kepada semua..saya tak berjaya...sedih..

    ReplyDelete
  19. alhamdulilah..rezeki baby
    thx mia and ephyra
    iols teruja dah ni :)
    thx to all winners :)

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah rezeki...terima kasih kak mia dan ephyra...yayyy ! tahniah kepada semua

    ReplyDelete
  21. tahniah kpd pemenang lom rezeki lg..:(

    ReplyDelete
  22. tahniah kepada semua pemenang.. Ros tak de rezeki nak menang nampaknya.. takpe, next time kalau ada boleh cuba...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ros.. mana tahu ada rezeki ros nanti lain kali..

      Delete
  23. Alhamdulillah... Pantun spontan je..rezeki dr allah..

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum mia...alhamdullilah berjaya juga...terimakasih mia dan juga pihak Ephyra sbb memilih mama sebagai salah seorang pemenang....tahniah pada yg berjaya juga...:)

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah...
    ada rezeki jugak...

    http://www.linazlina.com/2014/06/rezeki-lagi-ephyra-untuk-bertenaga.html

    ReplyDelete
  26. tahniah pemenang-pemenang.
    jangan lupa minum ephyra =)

    ReplyDelete
  27. tahniah para pemenang semua..
    alhamdulillah..

    ReplyDelete
  28. tahniah semua :) bro kiz open table la pasni hehee..

    ReplyDelete
  29. Ya Allah, xsgka menang lagi ni. Thanks kak Mialiana, Thanks Ephyra :)

    ReplyDelete
  30. ALHAMDULILLAH ... !!! TERIMA KASIH KAK MIA DAN PENGANJUR EPHYRA ... TAHNIAH KEPADA YANG LAIN YANG JADI PEMENANG EPHYRA JUGA .. :D

    ReplyDelete
  31. Alhamdulillah..terima kasih kak mia n kak amiza...details sy dh hantar..

    ReplyDelete
  32. salam .... :) alhamdulillah dpt ephyra produk :) detail dh send tp masih belom dpt feedback... huhuhuhu

    ReplyDelete
  33. wahh.. tahniah buat semua pemenang.. lumayan juga hadiah nya ya...

    ReplyDelete
  34. Salam kak Mia..lya minta maaf Agak terlewat dapat tahu lya Salah sorang pemenang.minggu lepas lya terlalu sibuk urus majlis perkahwinan lya di kampung.masih Ada peluang lagi ke untuk lya tu kak he

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.