Ranking Alexa 7.7.2014

Monday, July 7, 2014

Ranking Alexa 7.7.2014


Dah masuk bulan Julai ni. Alhamdulillah.. masih lagi tidak lupakan blog walau sibuk macam mana pun. Sebelum ni kan, mood berblog dah ke laut. Mia gagahi juga dan masih lagi kayuh untuk ke darat. Naik sampan... belum sampai-sampai lagi ke pantai. Namun begitu ada peningkatan sedikit untuk ranking Alexa Malaysia walaupun agak merosot untuk ranking global. 

Masih lagi konsisten update blog cuma dah tak sempat nak balas komen di dalam entri-entri blog ini. Balas blogwalking mana yang sempat. Harap jangan kecil hati ya..



Alexa Traffic Rank : 44,345
Traffic Rank in MY : 345

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI.

Nak semak ranking alexa blog sendiri, klik SINI.


Terima kasih ya sudi datang sini dan meriahkan blog ini... Luv uollsss..

 blog sentiasa di hati...

22 comments:

  1. InshaAllah boleh sis...
    go go.. ayie pon baru nak mula blik nie...

    ReplyDelete
  2. kekal lagi bawah 500 kan kak...tahniah kak

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...mmg terbaik..:)

    ReplyDelete
  4. Dahsyat fuhh. blog org selalu kunjung trafik memang tinggi

    ReplyDelete
  5. Oklah...tu... ke laut ke bintang ke bulan...bawah 500 ranking Malaysia. Terbaik !!!

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.