Senarai URL Blog #6

Saturday, July 5, 2014

Senarai URL Blog #6



Wahhh.. tamatlah sudah Segmen Nak URL Blog #6 pada tengah malam tadi. Alhamdulillah, Mia terima sebanyak 109 penyertaan dari kalangan blogger. Sambutan yang begitu menggalakkan dan terharunya Mia. Senang kan.. nak join segmen ini. Terima kasih kepada semua yang sudi join segmen ini. Yang tidak sempat join tu, boleh cuba join bulan depan punya.

Selepas ini dah boleh mula blogwalking pada senarai yang baru ini dan kalau ada blogger-blogger lain yang nak join blogwalking pun amat-amat dipersilakan. Ala... janganlah malu-malu ya... Jom kita ramaikan kenalan rakan blogger kita... (^_^)

Senarai URL Blog #6
  1. http://www.mycherita.com
  2. http://blogashalya.blogspot.com
  3. http://www.juliajamaludin.blogspot.com
  4. http://husnazahidi.blogspot.com
  5. http://sheilashahfiekry.blogspot.com
  6. http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com
  7. http://mrspuex.blogspot.com
  8. http://anumkhairil.blogspot.com
  9. http://www.aimisyahirah.com
  10. http://frhrn.blogspot.com - invited readers only, tak boleh dibuka  :(
  11. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com
  12. http://citershark.blogspot.com
  13. http://aisyahambris.blogspot.com
  14. http://www.dayangdeno.com
  15. http://flizzy86.blogspot.com
  16. http://farafirhana.blogspot.com
  17. http://www.arzmoha.com
  18. http://eyranasrin.blogspot.com
  19. http://seindahcerita.blogspot.com
  20. http://aswanazmy.blogspot.com
  21. http://adna2029.blogspot.com
  22. http://www.ayuinsyirah.my
  23. http://aniesandyou.blogspot.com
  24. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com
  25. http://nurfatinatikahmohdsharudin.blogspot.com
  26. http://rojakbuahpedas.blogspot.com
  27. http://umikasum.blogspot.com
  28. http://jaajahat.blogspot.com
  29. http://ryyhan.blogspot.com
  30. http://fashapurple.blogspot.com
  31. http://fiqansz.blogspot.com
  32. http://amaqlavitashop.blogspot.com
  33. http://cikdelimamerah.blogspot.com
  34. http://husnamalek.blogspot.com
  35. http://yangbaik.blogspot.com
  36. http://ecahkhalili.blogspot.com
  37. http://officalmissyana.blogspot.com
  38. http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com
  39. http://arolpunyeblog.blogspot.com
  40. http://safirulamar.blogspot.com
  41. http://kayyana85.blogspot.com
  42. http://herba-tihara.blogspot.com
  43. http://mizisempoi.com
  44. http://julieluvneezam.blogspot.com
  45. http://maszull.blogspot.com
  46. http://fatihahfazlin333.blogspot.com
  47. http://www.juliajohari.com
  48. http://ilotnaim.blogspot.com
  49. http://syiralokman.blogspot.com
  50. http://sepupusepakat.blogspot.com
  51. http://azrinrahim.blogspot.com
  52. http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com
  53. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my
  54. http://www.cekgunorazimah.com
  55. http://srikandiofficialblog.blogspot.com
  56. http://aimifarhanaalkaf.blogspot.com
  57. http://alyadina.blogspot.com
  58. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com
  59. http://www.syuhadasalleh.my
  60. http://www.opzzpinky.my
  61. http://rafinamimi.com
  62. http://nursabrinasazali.blogspot.com
  63. http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com
  64. http://aderakukeysah.blogspot.com
  65. http://www.kisahsidairy.com
  66. http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com
  67. http://ceritacintasedih.blogspot.com
  68. http://shapurpleungu.blogspot.com
  69. http://mummysupplementshop.blogspot.com
  70. http://nuyushahidarahim.blogspot.com
  71. http://www.yanty.my
  72. http://erazfadli.com
  73. http://tsumikihajira.blogspot.com
  74. http://adramycien.blogspot.com
  75. http://farhana-mohamad.blogspot.com
  76. http://httpterataiungu.blogspot.com
  77. http://alynnazfiz.blogspot.com
  78. http://www.irrayyan.com
  79. http://amad-jalanan.blogspot.com
  80. http://thismontanablog.blogspot.com
  81. http://justlittlehappiness.blogspot.com
  82. http://coratcoretpinkummi.blogspot.com
  83. http://sallyyatiey.blogspot.com
  84. http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com
  85. http://coretanhatikathy.blogspot.com
  86. http://www.bubblynotes.com
  87. http://ainimrashihah.blogspot.com
  88. http://sitizawiah95.blogspot.com
  89. http://cahayakasih90.blogspot.com
  90. http://hanyadihatiku.blogspot.com
  91. http://nikainaa.blogspot.com
  92. http://kecekkira.blogspot.com
  93. http://ibuberbicara.blogspot.com
  94. http://puyibl.blogspot.com
  95. http://nanakimie.blogspot.com
  96. http://cikgufaizcute.blogspot.com
  97. http://hajarashikin.blogspot.com
  98. http://duniakita94.blogspot.com
  99. http://miszrockers.blogspot.com
  100. http://mydreamhigh123.blogspot.com
  101. http://selalu-bersinar.blogspot.com
  102. http://kaktusoren.blogspot.com
  103. http://sikonyols.blogspot.com
  104. http://sheisnuyuyana.blogspot.com
  105. http://fuzamusa.blogspot.com
  106. http://missanisah.blogspot.com
  107. http://shirochan99.blogspot.com
  108. http://www.notashalimar.blogspot.com
  109. http://mselim3.blogspot.com
 blogwalking time...

59 comments:

  1. Wah dah keluar listing, lepas ni bolehlah jalan2 pelan2 satu persatu...

    ReplyDelete
  2. Betul Farah, lepas ni boleh bw pelan2..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...yer la ramai juga ni kena slow berjalan2 pas ni yer...:)

    ReplyDelete
  4. wahh banyak tu..selamat berblogwalking semua :)

    ReplyDelete
  5. bolehlah bergerk blogwalking mlm nty..inshaAllah

    ReplyDelete
  6. Terima kasih buat segmen menarik ni
    insha Allah free nanti nak bw blog2 ni
    dan keep bw blog mia liana.. :)

    ReplyDelete
  7. Wow, ramainyaaa! Kenapa scha lambat tahu ni. Akak nanti buat lagi ek! :)

    ReplyDelete
  8. dah masuk dalam list...boleh terjah2 lepas ni

    ReplyDelete
  9. Thanks sis mia coz including me.time to blogwalking weee :)

    ReplyDelete
  10. tak sempat nak join, insyaallah next time
    bnyk juga senarai nak blogwalking, sy blogwalking slow2 ye ^^

    ReplyDelete
  11. wah,.. terima kasih mia liana... nnti nak melawat suma peserta2 ni lah... hihi :)

    ReplyDelete
  12. wah ramai yg join....ok mlm nih nk terjah satu satu blog yg tersenarai

    ReplyDelete
  13. #102. :) Ramainya yang join. Semput pesawat nak blogwalking sekaligus ni. In sha Allah, nanti terjah satu persatu. Salam Ramadhan.

    ReplyDelete
  14. wah wah... bertuah siapa yang berada di atas.. ^___^

    ReplyDelete
  15. mine? maybe next time..huhuhuu...senang nak blogwalking gini..

    ReplyDelete
  16. Tak sempat nak join lagi sekali huhuhu..
    Nanti boleh BW ..

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum... kak mia,

    terima kasih masuk dalam senarai..

    mselim3

    pls: nanti slow2 BW..

    ReplyDelete
  18. ehem2..number 80 jangan xmai noo...singgah2 mai blog aku heheheh tanks Mia sudi gak boh nooo terharuuuu

    ReplyDelete
  19. kak mia link sy dah boleh buka #98....hihihihiih nanti boleh bw..thankss

    ReplyDelete
  20. ramai jugak..kena spend masa yg lama utk bw ni, hihi

    ReplyDelete
  21. #60
    wah ramainya, xrugi join..
    smoga kak mia success sllu amin
    slm ramdhan,
    now sesi BW :)

    ReplyDelete
  22. dh 11 ribu friends pon masih nk tambah kawan lg yee makk., ehhee baguih baguihhh

    salam ramadhan ye

    ReplyDelete
  23. tak sempat nak join ri tu :) hee tapi boleh la saya nak berjalan2 hari ini. hihi list tersedia :D

    ReplyDelete
  24. Mia, Thanks a lot...yeyyy julia johari carta no 47...nak blogwalking sampai lebam hehhehe...sonok kan buat cm ni...nanti julia nak buat la cara mia ni...leh tambah kenalan baru...tq dear...keep in touch tau :)

    ReplyDelete
  25. Salam semua... saya suka segmen ni sebab boleh jumpa blog-blog yang masih aktif dan berkenalan dengan blogger-blogger lain... Insya Allah akan terjah satu per satu...
    Singgah-singahlah kat blog saya jugak yer... #44! http://julieluvneezam.blogspot.com
    Salam Ramadhan dan selamat berpuasa! (^-^)y

    ReplyDelete
  26. petang nnt sy akan terjah sikit2...

    ReplyDelete
  27. salam semua..
    jom kite terjah menerjah semua..
    happy blogwalking uols..

    xoxo,
    -mrspuex-

    ReplyDelete
  28. fuhhh...

    Alhamdulillah, akhiknye dpt jugak BW sume peserta..

    Harap takde yg terlepas pandang..

    Salam ukhwah fillah semua! ;)

    ReplyDelete
  29. number 10.
    sorry waktu tu tgh edit blog so private kan sekejap.
    sekarang dah public. :)

    ReplyDelete
  30. listed!! nanti husna cuba jalan pelan2 ye..:)

    ReplyDelete
  31. Wah ramainya nnt lya cuba terjah mana yg smpt

    ReplyDelete
  32. Wah! Ada 108 blog yang perlu dikunjungi. Hari nie baru ada kelapangan nak start blogwalking. :D

    ReplyDelete
  33. NO 37..

    TERBAIK BOHH!!

    JOM JOIN SEGMEN SAYA PULAK

    http://officalmissyana.blogspot.com/2014/07/segmen-bloglist-julai-2014-oleh-miss.html

    ReplyDelete
  34. singgah ke sini kak Mia kalau ada masa :) syukran :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.