Pengumuman Pemenang Fasa Kedua Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga

Friday, August 15, 2014

Pengumuman Pemenang Fasa Kedua Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga



Sudah pastinya debaran buat semua peserta Fasa Kedua Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga untuk menanti hari ini. Semalam Mia telah pun menerima emel keputusan pemenang dari Puan Amiza, pengasas produk Ephyra. Sememangnya diakui persaingan teramatlah sengit kerana masing-masing mampu membuat review produk Ephyra dengan baik. Tahniah buat semua.

Hadiah untuk fasa kedua ini adalah untuk 10 orang pemenang berupa wang tunai RM200 beserta cenderahati Ephyra. Wahhh.. hebatkan..

cenderahati mug Ephyra - limited edition


Senarai pemenang adalah seperti berikut :
  1. http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/07/ephyra-ephyra-produk-halal-yang-rasa.html
  2. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2014/07/review-bersama-ephyra-berkesankah-ephyra.html
  3. http://ceriteracintadia.blogspot.com/2014/07/kini-gadis-testimoni-from-now-onwards.html
  4. http://blogashalya.blogspot.com/2014/07/ephyra-produk-terlaris-keberkesanannya.html
  5. http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/07/sihat-dan-cantik-dengan-ephyra.html
  6. http://zamani84.blogspot.com/2014/07/ephyra-kembalikan-keyakinan-dengan.html
  7. http://www.zazazehra.com/2014/07/ephyra-produk-minuman-yang-terbaik-buat.html
  8. http://lobaksusue.blogspot.com/2014/07/ephyra-bantu-ibu-hamil-kekal-bertenaga.html
  9. http://shumie-dz.blogspot.com/2014/07/ephyraterbukti-berkesan.html
  10. http://keyranazleen.blogspot.com/2014/07/pengalaman-30-hari-minum-ephyra.html
Tahniah buat semua pemenang. Untuk tuntutan hadiah sila inbox ke fanpage mialiana.com butiran yang dikehendaki :

URL entri review :
Nama :
No akaun :
Bank : Pilihan Maybank (Jika bank lain, cek akan diposkan)

20 peserta terawal yang menghantar entri review akan menerima trial pack Ephyra (10 sachets) bernilai RM68 dan mereka ialah peserta no 1 hingga peserta no 20 di senarai SINI.

Penghantaran hadiah akan dibuat ke alamat yang diberikan sebelum ini. Sekiranya, ada pertukaran alamat, sila maklumkan kepada Mia dengan segera.

Selesai sudah Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga, ribuan terima kasih diucapkan kepada Puan Amiza yang sudi bekerjasama dengan Mia. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar dan dapat komitmen dari peserta. Untuk mengetahui aktiviti keseluruhan giveaway ini, sila klik SINI.

InsyaAllah, akan ada lagi Giveaway Ephyra yang akan datang di blog ini. Kita sama-sama doakan. Yang tidak berjaya pula, usah berkecil hati. Boleh cuba lagi nanti.

terbaik dari EPHYRA...

41 comments:

  1. wah...bestnya...tahniah untuk pemenang..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah tq juga buat team ephyra..tahniah semua yg menang.nnt lya pm detail.tq kak mia inform

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak mia. alhamdullilah. terbaiklah kak mimie, asha lya dengan cikgu zam salah seorang pemenangnya.. taniah buat pemenang semua. murah rezeki kalian...

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaza dengan sue pun tersenarai sama, bestnya ~~~

      Delete
  4. Wah zam terpilih! Thanks Kak Mia & EphyrA!

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. terima kasih kak mia,terima kasih kak amiza ephyra

      Delete
  6. Alhamdulillah .... nanti Mia bagi detailnya. :)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...tahniah pada semua yang berjaya...alhamdullilah mama pun ada juga jadi 10 peserta terawal...terimakasih mia n Pn Amiza..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum mia....lupa mama nak tanya..mama x payah bagi alamat penghantaran kat mia yer sbb alamat mama dah ada kat miakn....

      Delete
    2. waalaikumussalam mama... haah mia ada simpan alamat mama..

      Delete
    3. assalamualaikum mia...okay..terima kasih mia...:)

      Delete
  8. wah tahniah korang....selamat menggebukan diri di aidilfitri :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah... syukur..tksih k.mia & puan amiza... tahniah jg bt yang lain.. :)

    ReplyDelete
  10. ruginya sbb tak dapat buat review ni, huhuhu...
    saya memang tidak akan dapat apa2 ke???
    hurm...

    ReplyDelete
  11. Terima kasih kak mia & Pn. Amiza ^_^ sronok sangat join giveaway ni

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Kak Mia..wahh..tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Kak Mia..wahh..tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  14. tahniah untuk semua pemenang.. hebat hebat belaka...

    ReplyDelete
  15. Tahniah kepada semua pemenang..dapat trial pack pun dah alhamdulillah

    ReplyDelete
  16. Ala tak dak rezeki la.. hehehe..tapi still dpt trial pack ephyra pun kira okey lah..Alhamdulillah... btw tahniah kepada para pemenang..:)

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah dah selesai...Tahniah buat semua pemenang

    ReplyDelete
  18. Wow lumayan hadiahnya...Tahniah kepada pemenang.

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah. tahniah jugak pada semua pemenang yang lain .teruskan consume ephyra ! hee (y)

    ReplyDelete
  20. Tahniah semua pemenang yer. Ephyra memang terbaik ^_^

    ReplyDelete
  21. tahniah ana menunggu untuk try GA akan datang insyllah

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.