Banner Giveaway 2014 Mialiana.com

Wednesday, September 17, 2014

Banner Giveaway 2014 Mialiana.com



Baru sahaja siap buat design banner Giveaway 2014 Mialiana.com ini. Bakal berlangsung selama 10 hari dari 20 hingga 30 September 2014. Buat yang simple sahaja. Warnanya ikut tema blog.

Tiba-tiba jadi teruja pula macam tak sabar nak buat giveaway ini. Nak tahu tak? Hadiah-hadiahnya cukup menarik. Terima kasih kepada semua yang sudi sponsor giveaway ini.

Jangan lupa ya.. nanti join tau. Sponsor pun boleh join juga. (^_^)

mood ber giveaway...

21 comments:

  1. Assalamualaikum mia...mesti join sekali nanti...

    ReplyDelete
  2. saya pon tak sabar nak join. hihi. good luck kak :)

    ReplyDelete
  3. lawa banner..

    kak, kita dah dapat email akak.. besok pos ;)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan singgah pagi Kak Mia....cantik Banner untuk GA Kak Mia....

    ReplyDelete
  5. Dah save siap2 banner ni.. Tunggu hari nak join jer.. Hehe.. ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.