Dah Lebih 1K Entri

Monday, September 1, 2014

Dah Lebih 1K Entri



Wahhh... tak sangkanya. Diam tak diam dah lebih 1k atau 1000 entri di blog ini pada tahun 2014. Bila difikir-fikir entah apa lah yang dibebelkan, dimerapukan dan lain-lain lagi. Bila dibaca balik kadang-kadang tersenyum sendirian depan handphone atau lappy.

Memanglah kan dah namanya blogger personal separuh masa bukannya sepenuh masa yang juga terikat komitmen lain sebenarnya merupakan terapi stres Mia bila dah tension sangat dengan kerja dan perangai orang yang pelbagai karenah. Terus mood ceria balik.

Alhamdulillah, moga perkongsian cerita, pengalaman dan informasi dari blog ini akan dimanfaatkan oleh pengunjung sekalian.

suka berblog... (^_^)

24 comments:

  1. tahniah mia, semoga diberi segala kemudahan dan idea yang melimpah untuk terus berblog..:)kagum dengan passion mia dalam berblog..

    ReplyDelete
  2. Banyak tu mia..semoga mia akan terus berblog dan diberikan idea yang banyak untuk berblog..

    ReplyDelete
  3. Memang banyak ni Kak Mia...tahniah Kak Mia sudi kongsi kat blog untk bacaan kami...semoga sentiasa diberikan idea dalam dunia blog ini...

    ReplyDelete
  4. asslmkm kak.. tahniah.. :)
    akk rajin menulis, sebab tu dah cpai 1k entry akk.. :)

    ReplyDelete
  5. banyaknya entri kak mia... boleh mengalahkan blogger sepenuh masa :)

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum... kak mia,

    banyak entry ... payah nak kejar nie...

    mselim3

    ReplyDelete
  7. wah,banyaknya entry...berapa jam mia ada depan lappy sehari utk dpt 1k entry tu?

    ReplyDelete
  8. wowwww !! hebakkk kak miaa... sha baru je 703... hahahhaa jauh nak kejar...

    ReplyDelete
  9. Byk tu Kak..lya pun x mampu lgi nak bust sebyk tu

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...banyak nyer entri...

    ReplyDelete
  11. CN pun suka berblog,terapi stres setelah pnt bekerja ;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.