FB Marketing Training Untuk Produk Ephyra

Tuesday, September 30, 2014

FB Marketing Training Untuk Produk Ephyra


Hari Sabtu lepas, Mia dengan Suami Mia telah hadirkan diri ke FB Marketing Training untuk produk Ephyra yang dianjurkan oleh Oceanlife Marketing Sdn. Bhd. di Ara Partners, Taman Melawati, Kuala lumpur. Pengasas produk ini, Puan Amiza turut bersama meluangkan masa sehari bersama semua dealer yang hadir pada hari tersebut. Blogger Eyriqazz pun ada juga tau.

Banyak perkongsian dan tips tentang keistimewaan produk Ephyra di samping kami diajar cara-cara untuk buat marketing secara online menggunakan facebook, platform media sosial yang sangat popular sekarang ini.

Training ini adalah percuma dan banyak yang Mia pelajari di sini. Rugi kalau tak datang.

Jom tengok gambar-gambar kami... zasss...












 peluang yang tidak mungkin dilepaskan.....


Hadiah bernilai RM 1,495.80.
Cepat join sebelum 11.59 malam ini, klik SINI.

11 comments:

  1. Peluang terbaik rugi kalau dilepaskan. Terbaiklah ada training macam ni.

    ReplyDelete
  2. Bestnya dapat join.. :) Selagi ada peluang, rembat sahaja :)

    ReplyDelete
  3. Saya dulu dah guna Fb Ads sejak 2010, kemudian bercerai dalam 2 bulan lepas.
    Sekarang lebih selesa dengan adwords.
    Duit Iklan saya pun penulis blog boleh dapat.

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia..memang terbaik la...:)

    ReplyDelete
  5. Bestnya dpt pi..sy xdpt nk join..sbb jauh :)

    ReplyDelete
  6. Saya dah cuba FB ads.. rasa tidak berbaloi sebab FB suke block account.. huuhu

    ReplyDelete
  7. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.