Kotak Premium Ephyra Yang Ke 12

Friday, September 19, 2014

Kotak Premium Ephyra Yang Ke 12



Diam tak diam.... dah masuk kotak premium yang ke 12 Mia minum Ephyra ini. Banyak kesan positifnya selain kekal cergas dan bertenaga sepanjang hari. Siapa yang minum tentu tahu macam mana rasanya...

Packaging nya dalam bentuk sachet amat mudah untuk dibawa ke mana-mana bila outstation atau travel. 

Serasi minum Ephyra. Kalau ada yang berminat dan ingin mencuba, bolehlah emel ke ephyra@mialiana.com untuk dapatkan harga istimewa.


minum secara konsisten....

15 comments:

  1. assalamualaikum mia...sedap minum ephyra ni...minggu depan mama nak order lg dgn mia...:)

    ReplyDelete
  2. memang sedap ephyra nie.kalau berkemampuan nak jugak order tiap2 bulan kak..

    ReplyDelete
  3. sekejap je dah 12 kotak kak mia consume...semoga terus konsisten ek kak mia...^_^

    ReplyDelete
  4. Wahh....patutlah Kak Mia makin hari makin cergas dan wajah berseri2....

    ReplyDelete
  5. ephyra ni memang best....stok cepat habisss

    ReplyDelete
  6. PG tengah cari produk minuman untuk kecantikan luar dan dalam. For sure, akan cuba ephyra sebab nampak keberkesanan dekat kak mia :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.