Sponsor Dicari Untuk Giveaway 2014 Mialiana.com

Saturday, September 13, 2014

Sponsor Dicari Untuk Giveaway 2014 Mialiana.com


Mia rancang nak buat giveaway tidak lama lagi. Giveaway ini akan berlangsung selama 10 hari dari 20 - 30 September 2014.

Untuk menjayakan giveaway ini, Mia ingin mencari sponsor hadiah giveaway ini.

Ciri-ciri sponsor yang dicari :
  1. Ada blog
  2. Ada fanpage
  3. Boleh sponsor wang tunai, topup atau produk
  4. Minimum nilai yang di sponsor ialah RM 50
Penyertaan giveaway adalah melalui copy paste entri dan semua link blog sponsor akan dimasukkan. Pemenang akan dipilih secara random.org

Di sepanjang tempoh giveaway, link blog sponsor akan diletakkan di side bar blog ini.

Kepada blogger yang berminat, sila inbox ke fanpage Mialiana.com selewat-lewatnya pada 16 September 2014.

Terima kasih ya.

debar-debar ni....

36 comments:

  1. Kak, sy berminat tp xde acc fb. Boleh minta emel add.?

    ReplyDelete
  2. Mia... KM dah send details kat FB... nanti check ya...

    ReplyDelete
  3. Jom join GA menarik ini:

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/sweet-september-giveaway-by-mellya.html

    ReplyDelete
  4. Mia.. saya pun dah send details kt FB mia tersebut. Nanti check juga ya.. TQ

    ReplyDelete
  5. Alamak tak mampu lagi nak sponsor :) Tunggu join hehehe

    ReplyDelete
  6. Kali ni nak join plak laa.. hehehe.. tak sabar nak tunggu..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...menarik ni nak join juga nanti...:)

    ReplyDelete
  8. as salam saya dh pm kt fb ye...

    saya nak sponser

    ReplyDelete
  9. Hhmm...peluang keemasan ni.wajib spinsor tp nk kasi hadiah apa ek.

    ReplyDelete
  10. Hhmm...peluang keemasan ni.wajib spinsor tp nk kasi hadiah apa ek.

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum... kak mia,

    menarik nie... boleh lah join nanti...

    mselim3

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.