Potret Keluarga Di Zoo Johor

Sunday, September 7, 2014

Potret Keluarga Di Zoo Johor



Inilah gambar potret kami sekeluarga masa pergi Zoo Johor semalam. Lokasinya di hadapan pintu masuk Masjid Sultan Abu Bakar Johor Bahru. Selepas beli tiket kat kaunter terus ada photoshoot. Harga tiket dewasa RM2.00 manakala untuk kanak-kanak harga tiketnya RM1.00.

Seronok betul Sofea dapat tengok banyak binatang. Kali pertama Sofea jejakkan kaki ke zoo.

Fiuh... banyak betul ambil gambar. Akan di update ke blog kemudian.

family hour....

17 comments:

  1. wahhh..dah lama mun xgi zoo..dah besar2 pun still suka tgk haiwan2 tu..

    ReplyDelete
  2. Baru tahu johor ada zoo... hehehehe...

    ReplyDelete
  3. Dah ada potrer famili kat zoo johor rupanya...mia org JB ke?

    ReplyDelete
  4. Dah lama xpergi ke zoo.. hihik

    Jemput singgah, komen dan follow

    CABARAN HARI KE-8

    ReplyDelete
  5. Cantiknyer potret Kak Mia sekeluarga....best dapat pergi ke Zoo,Diana tak pernah lagi pergi ke Zoo...

    ReplyDelete
  6. wah bestnya pergi zoo saya harap budak kecik yg bagi komen nhe dapat pergi kesana nanti.. :)

    ReplyDelete
  7. comelnya sofea...zoo negara sekarang dah mahal...hhuhu

    ReplyDelete
  8. murahnya tiket masuk..fiza orang johor pun tak tahu zoo johor wujud.hehehe..kena balik johor n explore more ni..hihi

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...best juga pi zoo johor ni tapi sayang kecil jer kawasannya...tu sbb tiket masuk murahkan...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.