Bila Ada Blogger Berjaya Buat Tutorial Edit Coding Button Twitter

Friday, October 17, 2014

Bila Ada Blogger Berjaya Buat Tutorial Edit Coding Button Twitter



Bestnya... bila ada blogger yang berjaya buat tutorial edit coding button twitter blogger via twitter profile sendiri. Tahniah diucapkan pada blogger Norhana yang telah berjaya edit coding dan bila Mia klik twitter button di entrinya, dah ada via @norhanamarsom

Bukannya apa... kadang bila buat entri tutorial, perkara yang Mia risaukan takut susah untuk difahami. Nak-nak bila bermain dengan coding memang kena betul-betul teliti. Ambil masa juga nak buat entri itu, supaya dapat disampaikan dengan jelas dan yang paling mudah untuk dibuat.

Syukur sangat. Harapnya blogger-blogger lain dapat manfaatkan tutorial dan aplikasikannya ke dalam blog masing-masing supaya kita akan perasan bila pengunjung blog tweet entri blog kita.

Entri tutorialnya ada di SINI.

cuba ya....

16 comments:

  1. assalamualaikum mia...tahniah pd yg berjaya..:)

    ReplyDelete
  2. aish.. nak try lah.. heee..blogger mia.. tq yea.. sebab mia punya Giveaway hari tu, follower teman bertambah lebih kurang 100 orang tau.. happy.. =)

    ReplyDelete
  3. Tahniah... kalau nik ni payah la nak berdepan dangan coding bagai..

    ReplyDelete
  4. Rasa puas bila ada orang berjaya gunakan ilmu yang kita bagi.

    ReplyDelete
  5. hik hik hik..baru perasan entry ni..

    **nampak sangat jarang masuk sini kan**
    ***tutup muka***

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.