Dah Ada 11,400 Followers

Thursday, October 16, 2014

Dah Ada 11,400 Followers



Alhamdulillah.... sukanya Mia. Blog ini dah ada 11,400 followers. Kata orang, sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Syukur...

Terima kasih pada semua yang menyokong blog ini.

(^_^)

23 comments:

  1. wahhh!!!! tahniah kak mia!!! cx happy for you :)

    ReplyDelete
  2. asalam mia..memang sangat ramai..bagi follower !! url dah banyak tapi diorang tak jg follow etuza blog..hehehe gurau ja

    ReplyDelete
  3. wah! cantek pulak nombornya! congrats kak mia..

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Harap2x..dlm ramai2x.. ni takdela yang silent dan tidak aktif. Seronok berkongsi maklumat..

    ReplyDelete
  5. Wah...Tahniah !!!! Ramainya follower....huhuhu jeles

    IsmailDotCom

    ReplyDelete
  6. Wahhh byknya Kak..bila la akan dpt byk mcm tu

    ReplyDelete
  7. Wahh...banyaknya dah followers Kak Mia....tahniah dan semoga bertambah lagi Kak Mia...

    ReplyDelete
  8. Congrats.. ramainya followers..
    Termasuklah saya salah sorang new follower blog ni.. 😊

    ReplyDelete
  9. tahniah mia... jadi pembakar semangat kan

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...tahniah2 yer...semakin ramai...:)

    ReplyDelete
  11. tahniah kak mia...dalam followers tu mie pn ada.. hehehe...jadi boleh laa kak mia kongsi tuto sikit cmner nk banyakkan followers hahahaha... mie pon nk jgk.. nanti TAG ya kalau dah buat tuto tuh.....

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.