Ephyra : Post A Selfie Before And After Photo Contest

Wednesday, October 29, 2014

Ephyra : Post A Selfie Before And After Photo Contest


Ephyra  : Post A Selfie Before And After Photo Contest 

Post A Selfie Before And After Photo Contest dengan Ephyra! Wow... bestnya. Berita yang baik untuk semua pengguna Ephyra. Rugi sangat kalau tak join contest ini. Apa guna ada akaun Instagram, kan? Selalu sangat selfie kan... Hah.. elok benarlah ni. Join ya. Mana tahu ada rezeki menang hadiah yang hebat-hebat ini.

Jom kita tengok...


Uollss!!! Mesti semua suka SELFIE kan…Jom selfie jom! Untung-untung menang dapat terus CANON SELPHY printer yang terus boleh print dari hp uolsss…Waahh menarik! Selepas ini memang betul-betul sakan la kan dok berSELFIE. Sebab weollss nak bagi FREE CANON SELPHY printer pada yang MENANG! Dan banyak lagi hadiah best pada mereka yang join... Nak tak?

Semua yang hantar testimoni before & after akan dapat hadiah! Tak kiralah uolls menang atau kurang bertuah.. Tetap akan dapat hadiah !!!! (^_^) Uuhhh best tau..

Semua berpeluang untuk menang tau...... JOM JOIN JOMMM!!

Untuk pertanyaan dan keterangan lanjut tentang syarat-syarat contest 
>> Whatsapp / SMS 019 3999 238


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN 
POST A SELFIE BEFORE AFTER CONTEST WITH EPHYRA! 



Sila baca sehingga habis sebelum join contest ni ya!

Cara-Cara Nak Sertainya :

Step 1 : 
WhatsApp raw image before and after anda ke 019 3999 238 beserta caption yang paling menarik. Caption - apa yang anda rasa paling best selepas minum Ephyra

Step 2 : 
Kami akan design post testimoni berdasarkan gambar yang diberi disertakan dengan logo Ephyra dan No Id penyertaan. Kemudian kami akan whatsapp semula pada anda.

Step 3 : 
Anda dikehendaki untuk post image yang telah kami beri dalam IG anda dan whatsapp printscreen captured semula pada kami ( sebagai bukti ) 

Step 4: 
Kami akan repost semula gambar itu di official instagram Ephyra, @ephyra2u untuk buka undian yang paling banyak LIKES. Anda boleh promote kepada kawan-kawan dan followers anda untuk menaikkan LIKES post gambar anda yang direpost di official instagram Ephyra sahaja.

Step 5:
Contest ini berakhir pada 28 November 2014 di mana semua gambar testimoni yang kami repost di official instagram Ephyra, @ephyra2u akan dinilai untuk memilih pemenang berdasarkan kategori yang dipertandingkan.


Kategori Yang Dipertandingkan Dan Hadiah :

1 x Pemenang cecah target LIKES paling tinggi
Hadiah : CANON SELPHY PRINTER CP910 ( worth rm500 ) 
+ EPHYRA PREMIUM PACK (worth RM197) 

5 x Pemenang cecah target LIKES kedua tertinggi hingga kelima
Hadiah : POWER BANK brand PINENG (original) 10,000 mAh ( worth RM88 ) 
+ EPHYRA PREMIUM PACK (worth RM197)

1 x Pemenang utk kategori Testimoni paling Power!
Hadiah : POWER BANK brand PINENG (original) 20,000 mAh ( worth RM125 ) 
+ EPHYRA PREMIUM PACK (worth RM197)

1 x Pemenang utk kategori caption Testimoni paling CATCHY / MENARIK !
Hadiah : POWER BANK brand PINENG (original) 20,000 mAh ( worth RM125 ) 
+ EPHYRA PREMIUM PACK (worth RM197)

Semua peserta yang kurang bernasib baik 
Hadiah : EPHYRA TRIAL PACK (10 sachets) worth RM68

Syarat-Syarat Penyertaan :
  1. Terbuka pada semua pengguna Ephyra di semua peringkat usia ( baby pun boleh! ) 
  2. Gambar before and after mestilah jelas ( contoh :- kalau muka - fokus pada bahagian muka / kalau tangan focus pada tangan )
  3. Gambar after / selepas : mesti nampak perbezaan dan kalau pegang produk ephyra ( kotak atau sachets ) lebih berpeluang memenangi hadiah utama. Kalau tidak ada pun masih boleh diterima.
  4. Testimoni anda mestilah berdasarkan penggunaan produk ephyra dan tidak digunapakai untuk produk lain selain daripada Ephyra.
  5. Pengedar boleh sertai > berdasarkan testimoni yang terbaru. Sekiranya recycle testimoni lama, penyertaan tidak akan diterima.
  6. Setiap keputusan adalah muktamad.
  7. Hadiah untuk kategori utama ( Canon Selphy ) perlu di ambil di HQ atau sekiranya perlu dipos - kos penghantaran ditanggung oleh pemenang. 


Selamat Mencuba Semua! 
Ephyra... Cantik.. Sihat.. Bertenaga...

Dah baca kan... tentu tak sabar nak ber SELFIE. Pasti ada perubahan dan kesan yang positif bila minum Ephyra. Jom join...

hadiah yang terlalu menarik untuk dilepaskan....

36 comments:

  1. Replies
    1. apalagi fuza.. tunjukkan lah bakat mu itu...

      Delete
  2. Replies
    1. yuppp maria.... berita baik untuk kaki selfie

      Delete
  3. TESTIMONI yg tak menjadi ni tak boleh la, hurm, ruginya x leh join...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...wah mcm menarik jer ni...

    ReplyDelete
  5. Salam singgah petang Kak Mia....Bestnya...

    ReplyDelete
  6. alamak mcm best xpernah cuba lg ni..mcm best jer..

    ReplyDelete
  7. Salam, haha sy mmg pengguna setia Ephyra, cumanya...muka sy Alhamdulillah mmg ok dpd b4 minum ephyra ni, so xde beza sgt, jd xdpt lah nak join selfie2 ni..haha, guna ephyra pun sbb nak lawaskan buang air :p haha semoga menang ;)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum!
    saya tak pernah menggunakan produk ni lagi
    ada perancangan, tapi entah bila

    anyway, terima kasih follow blog saya! appreciate sangat =)
    Diari Seorang Mama

    ReplyDelete
  9. wow..hadiah lumayan giler..rugi sapa tak join nih..:)

    ReplyDelete
  10. Huhuhu... selfie jer pun boleh dapat hadiah ek... menarik nie... :D

    ReplyDelete
  11. Wahhh menarik nie...
    Hehehe lame tak selfie ase tibe2

    ReplyDelete
  12. Bestnya. Printer tu mahal jugak kalau beli sendiri.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.