Kursus Liferay Portal - Developer

Tuesday, October 28, 2014

Kursus Liferay Portal - Developer

Semalam dan hari ini Mia dengan Hafizs dan Bihha menghadiri Kursus Liferay Portal - Developer di Kuala Lumpur. Belajar dari pagi sehingga ke petang. Dah petang rasa mabuk coding. Betul-betul bermain dengan coding ni. Belajar membuat portlet untuk pembangunan laman web. Tapi trainer pandai nak ajar dan terangkan pada kami. Nasib baiklah boleh faham.

trainer tengah ajar kat depan

openjdk

coding yang tak boleh nak berangan sekejap.. perlu fokus, kalau tak.. boleh tertinggal

tempek muka diorang... asyik muka Mia je kan.. hihihihi

Tu yang semalam petang balik terus pergi shopping. Nak hilangkan mabuk coding... (^_^)

petang ni habis, terus balik Johor Bahru.

30 comments:

  1. Haha..memang best liferay ni...pecah kepala!!! Hahaha..cms dia je dah pening..belum coding lagi

    ReplyDelete
  2. pergh ! sejak jadi ckgu ni, mmg dah tak guna semua ilmu coding tu, sekarang br nak praktis blk sbb berjinak2 dgn blogging ;)

    ReplyDelete
  3. Sdgkn coding edit blog pun lya faild hhee

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Hari ni pagi tadi gi ikut hubby ke kursus ICT apa ntah kat INSPEN.. Hubby jadi speaker, so joinla sekali dengar talk.. Nak gi spital lepas tu.. So hubby suh ikut terus dia gi bagi talk sebab malas nak ulang alik2 balik umah.. Tak pepasal jadi org ICT.. Hehe..

      Delete
  5. bab coding² memang pening tapi kalau dah master memang seronok :)

    ReplyDelete
  6. Koding memang memabukkan..shoppinh sakan ni..

    ReplyDelete
  7. aduh.. coding simple pun dah pening... ni yg xtra... =D hebat kakmia

    ReplyDelete
  8. Hehe... Mmg mbuk klu dok ngadap je kn..

    ReplyDelete
  9. Kalau ayunyg pergi rase sehabuk pon tak masuk kepala...

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...selamat berkursus yer..;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.