image Nak Buat Giveaway Bulan November 2014 - Mia Liana

Saturday, October 18, 2014

# Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk # Segmen Giveaway

Nak Buat Giveaway Bulan November 2014



Ada berita baik nak beritahu ini. Minggu ini Mia telah pun bersetuju untuk bekerjasama dengan satu company yang nak buat giveaway di blog ini.

Memang best produk dia. Nak tahu produk apa... nantikan preview giveaway ini sebelum akhir bulan ini. (^_^)

produk yang boleh dipakai seisi keluarga...

38 comments:

  1. Salam singgah petang Kak Mia...InsyAllah ada masa nak join juga...

    ReplyDelete
  2. Wahhh ade ga lagi.... xtau boleh join ke tak... huhuhu

    ReplyDelete
  3. Wah..mcm best je dgr ye! bolehla join nnti..heheee

    ReplyDelete
  4. yeyyyy !! giveaway lagi..... tak sabar....

    ReplyDelete
  5. exsited ni nak tahu produk apa.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...mnarik ni kena tunggu la..:)

    ReplyDelete
  7. wahhhh wahhhh tak sabar nak tunggu ^^, harapp tak terlepas

    ReplyDelete
  8. apa giveaway ini berlaku di INDONESIA?? boleh kah saya ikut ??

    ReplyDelete