Nasib Ada Ini

Thursday, October 16, 2014

Nasib Ada Ini



Hari ini mood kerja macam ke laut sedikit. Sampai tengahari belum ada idea nak design buku program untuk aktiviti di MAHA 2014.

Tekak tersangat gatal dan bila bercakap sedikit terus batuk. Mujur ada gula-gula hacks. Dapat melegakan perit di tekak.

Harapnya dapat juga selesai kerja petang ini. Bukan senang nak buat design. Bila ada idea memanglah cepat. Bila tak muncul tu yang berat sikit...

tengah musim batuk sekarang ni..

32 comments:

  1. tak suke makan ceklat ni.. beberapa minit aje boleh ada dalam mulut. pastu mesti buang sebab tak sedapp.. hahaha

    ReplyDelete
  2. rehat sat amik angin kak mia...mudah2an cepat la idea tu datang...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...betul tu kalau mood dah ke laut mmg x ada idea...

    ReplyDelete
  4. Rehatkan minda dulu dengan kuiz dalam entri Ayuni ini. Mungkin boleh membantu beri semangat untuk bekerja :D

    http://ayunirafilah.blogspot.com/2014/10/apa-yang-akan-anda-lakukan-sekiranya.html

    ReplyDelete
  5. cik nor dah lama batuk tp tak hilang2 lagi..huhu

    ReplyDelete
  6. pedas yang ni. lin tak suka sangat kak... lin suka macam mentos ke... ha... best.

    ReplyDelete
  7. Dah lama tak makan hacks... Semoga dipermudahkan Mia buat design tu yer ^_^

    ReplyDelete
  8. Gula2 Hacks tak sedap sebab pedas. Heheh.

    ReplyDelete
  9. pedas berangin. Biasa kalau drive saya paksakan diri makan takot ngantuk.heee..

    ReplyDelete
  10. Makan coklat..kasi dtg idea...dan isi perut...bila kenyang baru dtg idea..

    ReplyDelete
  11. HACKS - Hanya Aku Cinta Kau Selamanya :) semoga idea kak Mia cepat menjelma..hee :)

    ReplyDelete
  12. Salam singgah sini Kak Mia....Diana selesma pula Kak Mia...tapi selesma pun kawan dengan batuk juga...hehe..kat pejabat Diana ada juga staff yang batuk2..apa2 pun semoga cepat sembuh Kak Mia....

    ReplyDelete
  13. Za kurang suka yg ni..suka yg plastik warna purple dan putih..

    ReplyDelete
  14. saya kalau sakit tekak cari strepsil, brand lain x lalu. kalau klinik punya lagi x lalu hehe. makan la madu dan limau kalau masih batuk

    ReplyDelete
  15. get well soon kak mia :)
    moga ada idea lepasni.

    ReplyDelete
  16. Memang sekarang ni musim batuk dan selsema. Banyakkan minum air suam. Malam2 bancuh air asam jawa u, minum. InshaAllah

    ReplyDelete
  17. Saya kalau sakit tekak hacks hitam ini mujarab. Semoga cepat sembuh.
    ISZ

    ReplyDelete
  18. Gatal tekak memang sangat menyeksakan.. Saya pun skrg asik duk gatal2 tekak je ni.. Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.