Pengumuman Pemenang Giveaway 2014 Mialiana.com

Friday, October 10, 2014

Pengumuman Pemenang Giveaway 2014 Mialiana.com

Pengumuman Pemenang Giveaway 2014 Mialiana.com

Ramai yang ternanti-nanti entri ini. Kini tibalah masanya untuk Mia umumkan siapakah 40 orang peserta yang bertuah daripada 247 orang peserta bakal merangkul hadiah yang keseluruhannnya bernilai RM 1,495.80 oleh 21 orang sponsor. Pemenang dipilih oleh random.org Sila rujuk nombor peserta di SINI.

Dan... pemenang-pemenangnya ialah.... jeng.. jeng... jeng....

8 pemenang x Wang Tunai RM50



Aynora








1 pemenang x Skincare Hesta bernilai RM250


 
1 pemenang x Kain Sulam Coin Material Prada bernilai RM90 


1 pemenang x Vitamin Shaklee bernilai RM61
YatiAdam



1 pemenang x Facial Cleansing Bar Herskin bernilai RM60 Cekelatmanih



1 pemenang x blouse dari Zalora bernilai RM56
PetakBunga



1 pemenang x Monopod bernilai RM35 + Mobile Powerbank bernilai RM15
KaryaMahirah




3 pemenang x topup bernilai RM50

Zaidalifah







10 pemenang x topup bernilai RM10










EngkuMuzahadin 1 pemenang x Novel Bukan Klon Bukan Duplikat bernilai RM29.90


1 pemenang x Novel Antara Dua Persimpangan bernilai RM 22.90



 
2 pemenang x Shawl bernilai RM28



2 pemenang x Glitter Wide Shawl + brooch bernilai RM25
Azhafizah



3 pemenang x Tudung Bawal Printed bernilai RM20
ZafirahZarrae



4 pemenang x Ilustrasi Vektor bernilai RM15
DayangDeno



Diucapkan tahniah kepada semua pemenang di atas. Kepada yang tidak berjaya, diharap dapat berusaha lagi dalam Giveaway yang akan datang.

Semua pemenang dikehendaki hantarkan butiran berikut ke message inbox Fanpage Mialiana.com dengan segera dalam masa 7 hari.

Nombor Peserta :
URL Entri Penyertaan :
Hadiah Yang Diterima :
Sponsor :

Selepas menerima maklumat terperinci daripada peserta, Mia akan maklumkannya kepada sponsor yang berkenaan. Sekiranya tidak laporkan diri di inbox Fanpage Mialiana.com selepas 7 hari, hadiah anda akan diberikan kepada peserta lain dan cabutan bertuah kedua akan diadakan.

wahhh.... leganya dah selesai.

76 comments:

  1. Syabas kepada semua pemenang..
    Tahniah Mia atas GA yang cemerlang ini!!
    Alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada semua pemenang, tak ada rezeki di sini.. hehe.. next time kita cuba lagi :D

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...tahniah pada mereka yg berjaya...:)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah cx dapat! me is number 39 for bawal printed gift! yeah!!!! tahniah juga kpd pemenang yg lain :)))

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, ada rezeki dalam segmen Kak Mia... tahniah jua pada yang berjaya.... :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, nombor saya terpilih. Tahniah kepada semua peserta dan pemenang.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... Ada rezeki di sini... Tahniah buat semua.. Terima kasih kak mia dan semua sponsor... Nnt sy Pm detail...

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada para pemenang. studioous.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. tahniah..79 tak sangkut pulak..hehehhe..

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua...tak sangkut pula kali ni

    ReplyDelete
  11. Nampaknye xbertuah la kali ni..tahniah pd yg menang ye.. :)

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum... kak mia,

    tahniah kepada pemenang..

    mselim3

    pls: hahah sedih tak menang, boleh cuba lagi nanti..

    ReplyDelete
  13. Kalau kami join dari awal..dah tentu menang semua hadiah yang ditawarkan..Takpe next time..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah rezeki ^^ Terima kasih sbb inform

    ReplyDelete
  15. alhmdullilah....
    hujung2 nak terkeluar je no ayu tu,,
    terima kasih kak mia
    and tahniah pada yg laen

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah..no bertuah...terima kasih Mia dan semua sponsor..hehe seronok pulaa...1st time :D

    ReplyDelete
  17. Kurang bertuah kali ni.. Huhu.. Btw, tahniah buat semua pemenang! ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  18. Tahniah semua yang menang..jangan lupa claim hadiah ye

    ReplyDelete
  19. no 98 lapor diri..alhamdulilah ada rezeki..

    ReplyDelete
  20. 83 xde luck kat GA kak mia..tahniah pmng semua :)

    ReplyDelete
  21. Tahniah pada pemenang.... xpe kita cuba lagi nti... hihihi.... nk dekat2 kita dah yg dpt tu....

    ReplyDelete
  22. Tahniah pada semua pemenang...walaupn 1st GA Ayah Rie x menang n xde luck.tp Ayah Rie Fun dgn GA yg Kak Mia bt ni...
    ape2 pn Tahniah Bt yang Menang...next Time Kita cuba lagi...

    ReplyDelete
  23. Tahniah kepada semua pemenang. Lain kali kalau ada rezeki saya sponsor lagi ye..

    ReplyDelete
  24. Tahniah buat semua...walau bukan hadiah utama SA ttp mng top up...

    Peserta no 123

    ReplyDelete
  25. Alhamdulillah... Ada rezeki di sini... Tahniah buat semua.. Terima kasih kak mia dan semua sponsor... Nnt sy Pm detail...

    ReplyDelete
  26. Huwaaaa~ Sally takde...sedihhh..kekekeke....

    tahniah semua! ^__^

    ReplyDelete
  27. Tahniah kepada semua pemenang.. tiada rezeki di sini..

    ReplyDelete
  28. Wahh.....ramainya yang menang...tahniah kepada semuanya...

    ReplyDelete
  29. Alhamdulillah :') Tahniah semua yang bertuah !

    ReplyDelete
  30. Wah meriah sungguh !!! Tahniah kepada semua pemenang hadiah.... Wow terbaik!!!

    ReplyDelete
  31. Takde rezeki den..takpe, nnt izan join mane2 giveaway lg..tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  32. alhamdulillah...ada tuah...dan tahniah untuk pemenang :)

    ReplyDelete
  33. alhamdulillah...terima kasih kak mia..ida dh pm kt inbox fanpage. ade dapat x? coz masih blm ade reply..

    ReplyDelete
  34. Alhamdulillah..

    Nanti yui pm ya kak..

    Tahniah kepada yg lain =)

    ReplyDelete
  35. Tahniah kepada semua, no sy 81 sama ngan tahun kelahiran sy... tp x pe x de rezeki kat sini.. lain kali sy cuba lagi

    ReplyDelete
  36. ya allah. .menang shaklee. .alhamdulillah rezeki, , :)
    89.. thankss sponsor. . :D

    ReplyDelete
  37. TAHNIAH PADA YANG MENANG,
    UNTUK PESERTA 203 BOLEH TUNTUT HADIAH DENGAN SAYA, SILA EMAIL DETAIL YEA.

    ReplyDelete
  38. takde rezeki. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.