Ranking Alexa 18.10.2014

Saturday, October 18, 2014

Ranking Alexa 18.10.2014


Rutin pagi Sabtu rasa teruja nak tengok ranking Alexa blog ini. Menaik ke... menurun ke... risau juga kan... Jadi mulalah tengok dan printscreen....

zasss..


Global Rank : 50,578
Rank in Malaysia : 266

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI

Boleh check ranking Alexa blog di SINI

Alhamdulillah... masih lagi maintain. Syukur sangat. Best tau bila dapat update blog. Rasa macam puas dan lagi best kalau dapat pendapatan sampingan dari blog. Tak banyak, sikit pun jadilah. Betul kan?

Teruskan berblog dan jangan putus asa... (^_^)

 terima kasih sudi membaca celoteh Mia di blog ini... 

24 comments:

  1. assalamualaikum.
    tahniah kak mia

    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah sabtu Kak Mia...Wahh....tahniah Kak Mia....

    ReplyDelete
  3. wah, tahniah ya. n thanks juga sebab share psl alexa tue. ^_^

    ReplyDelete
  4. wahhh tahniah kak mia.... macam nak letak dalam blog alexa ni....

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mia....tahniah2 tetap maintain....

    ReplyDelete
  6. Wah Tahniah !!! Ada kemajuan...susah nak maintain ranking
    IsmailDotCom

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.