Ranking Alexa 30.10.2014

Thursday, October 30, 2014

Ranking Alexa 30.10.2014


Suka hati pula nak update tentang Alexa malam ini walaupun agak merundum sedikit prestasi blog ini. Ada berkursus minggu ni. Yang penting ber update demi pengunjung tersayang.



Global Rank : 50,231
Rank in Malaysia : 306

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI

Boleh check ranking Alexa blog di SINI

Terima kasih sudi datang sini... terharu ni..

 mood syukur....

26 comments:

  1. Tahniah kak!!! Hurmm deno punya makin jatuh pulak.. kena usaha lagi..

    ReplyDelete
  2. Asalam memang handal ya..kalau lah naik top 10 kan kah bagus tu mia..hidup blog mia terus kan usaha..go n go

    ReplyDelete
  3. Terbaik kak mia.. tahniah ye.. nik pun kalau boleh nak macam kak mia.. tapi perlukan banyak kesungguhan..

    ReplyDelete
  4. bila la nk dapat ranking mcm kak mia nie..ngeee XD

    ReplyDelete
  5. Tahniah sis. Susah nak dapat nie. Saya 5000 pun tak terkejar lagi. Huhu.

    ReplyDelete
  6. X pe Kak mia blh turun semula gak tu nnt

    ReplyDelete
  7. segala ilmu akan daku praktikkan kak mia...

    ReplyDelete
  8. Tetap tahniah Kak Mia. Moga cepat cepat naik balik ;)

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak Mia. Mieya dah tak terkejar dah ranking Alexa masa awal-awal blogging dulu. tsk tsk

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...tetap maintain jer...:)

    ReplyDelete
  11. Pening tu nak maintain alexa ranking...corak pengiraan berlainan setiap minggu
    IsmailDotCom

    ReplyDelete
  12. walau merundum masih lagi bawah 500 tu kak mia..tahniah :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.