Segmen : Anda Berasal Daripada Mana?

Friday, October 24, 2014

Segmen : Anda Berasal Daripada Mana?




Assalamualaikum W.B.T

Yeah!!.. Hari ini Cik Yana dengan sukacitanya melancar satu segmen yang bertajuk Segmen : Anda Berasal Daripada Mana?. Segmen ini bertujuan untuk merapatkan lagi ukhwah antara blogger di seluruh Malaysia.. Segmen ini blogger baru ke blogger lama ke boleh join jangan malu-malu.. 

Syarat-syaratnya:

  • Pertama follow blog Cik Yana, Twitter Cik Yana, fanpage Cik Yana dan Instagram Cik Yana
  • Kedua, letak tajuk Segmen: Anda Berasal Daripada Mana?
  • Letakkan bendera asal negeri anda dan letakkan ayat Saya Orang........ 
  • Copy code dibawah dan paste kan dalam entri anda dan publish.


Saya Orang Johor



  • Segmen ini akan bermula pada hari ini 22 Oktober 2014 hingga 31 Disember 2014 pukul (11.59 PM).


  •  So apa lagi jom join ramai-ramai.. Ajak kawan-kawan korang.. 

    Senang kan



    Mia support segmen Yana.... (^_^)

    19 comments:

    1. assalamualaikum mia..selamat bersegmen yer..:)

      ReplyDelete
    2. Selamat bersegmen Kak Mia. Luaskan kuasamu. Hehe

      ReplyDelete
    3. Menarik segmen ni..selamat bersegmen kak Mia

      ReplyDelete
    4. Support segmen rakan2 Terbaik !!! Selamat bersegmen
      IsmailDotCom

      ReplyDelete
    5. terima kasih join segmen join segmen Cik Yana. Wah!! senegeri rupanya..

      ReplyDelete
    6. Terima kasih join segmen Cik Yana.. Senarai peserta dah ada jom ushar link kat sini.. http://officalmissyana.blogspot.com/2014/10/updated-senarai-peserta-segmen-anda_31.html

      ReplyDelete
    7. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ..ayu ada buat segmen juga nanti boleh la join...tq

      http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-anda-berasal-daripada-mana.html

      ReplyDelete

    The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.