Segmen Bersiri #1: Nak URL Please Bersama Ibuhana.com

Thursday, October 9, 2014

Segmen Bersiri #1: Nak URL Please Bersama Ibuhana.com

Teks: Norhana Marsom
Gambar: Norhana Marsom

Assalamualaikum w.b.t,


Segmen Bersiri #1: Nak URL Please Bersama Ibuhana.com ini bermula pada jam 8.30 pagi 9 Oktober 2014 sehingga 11.59 malam 16 Oktober 2014. Menawarkan hadiah berupa 1 canister ESP yang mempunyai pelbagai khasiat (klik sini)  dan sesuai untuk seisi keluarga.


Tujuan segmen ini diadakan adalah untuk merapatkan ukhuwah sesama blogger dan berkenalan di antara satu sama lain serta dapat juga saya membantu mereka yang tidak pernah mengambil ESP shaklee, merasai nikmat yang telah saya rasai. 


Semua blogger dijemput join untuk menyertai segmen bersiri ini.


Syarat-syaratnya:

1. Wajib follow blog Ibuhana.com
2. Buat entri bertajuk Segmen Bersiri #1: Nak URL Please Bersama Ibuhana.com
3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.


Hanya 1 pemenang yang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumum pada 20 Oktober 2014.


Good luck semua!

Pesanan: Klik pada BANNER untuk join





wahhh... Mia kasi support ni... (^_^)

19 comments:

  1. semoga berjaya kak mia ^__^
    syarat2 pun sgt mudah, murni nak join jugaklah hihi

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan singgah sini Kak Mia...semoga

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Mia...tiru sebiji2 Mia punya tutorial ni..hehehe..menjadiii...suka sangat2 lagi2 saya ni newbie..good luck Mia :)

    ReplyDelete
  4. ooo mudah syaratnye..
    bleh join
    nak jugak cube2 kot2 nasib boleh la try esp ni
    gud luck kak mia

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen dan gud luck. Singgah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  6. singgah..

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/segmen-bersiri-1-nak-url-please-bersama.html

    ReplyDelete
  7. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah
    Ade Singgah dari segmen yang sama
    Semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/10/segmen-bersiri-1-nak-url-please-bersama.html

    ReplyDelete
  8. Terima kasih sudi join..

    Senarai lengkap peserta disini ye. Selamat berblogwalking sebelum keputusan diumumkan..good luck!

    http://www.ibuhana.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-bersiri-1.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum/salam sejahtera.

    Saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. 

    Jom Terjah : Segmen nak URL plisss

    ReplyDelete
  10. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-bersiri-1-nak-url-please-bersama.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.