Segmen Bloglist Nov14 By AdeLine

Thursday, October 9, 2014

Segmen Bloglist Nov14 By AdeLine



Join segmen simple ini. Segmen bloglist ni.. Dah ramai yang join. Jom....


-10 bloglist akan terpilih!!
-Undian akan dibuat dengan menggunakan khidmat random.org.
-Segmen akan tamat pada 30 October 2014.
-Senarai peserta akan di update dari semasa ke semasa.


support AdeLine.....

21 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah pagi Kak Mia....selamat bersegmen dan semoga berjaya...

    ReplyDelete
  2. good luck mia... saya pun nak join juga nie

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen... ABM join juge

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-november-2014-by-adeline.html

    ReplyDelete
  4. salam singgah.. nak join gak kalau berkesempatan

    ReplyDelete
  5. Gud luck kak mia,selamat bersegmen :)
    cik kumbang pon nak join juga :)

    jemput join GA cik kumbang (^__^)
    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html

    ReplyDelete
  6. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah
    Ade Singgah dari segmen yang sama

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-nov14-by-adeline.html

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen, nak join lah kalau berkesempatan nanti ...

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen kak mia...
    ayu da join da

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum mia....selamat bersegmen yer...

    ReplyDelete
  10. terima kasih sertai segmen saya
    selamat bersegmen & semoga berjaya!

    ReplyDelete
  11. All the best...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-nov14-by-adeline.html

    ReplyDelete
  12. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  13. jemput join segmen :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.