Segmen Blogwalking Bersama Cikgu Ayu

Tuesday, October 21, 2014

Segmen Blogwalking Bersama Cikgu Ayu


Join segmen Ayu pula. Macam best je jadi cikgu, banyak cuti sekolah.

syarat-syaratnya..

1. follower blog ayu ye.. kalau dah... terima kasih diucapkan
2. tajuknyer segmen : blogwalking bersama cikgu ayu
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

segmen ni ayu kasi masa hingga hari SABTU 25/10/2014 jam 10.00 malam

support Ayu....

23 comments:

  1. assalamualaikum... selamat bersegmen mia..:)

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini Kak Mia....selamat bersegmen Kak Mia...

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen mia... saya pun join jugak
    boleh lah kita sesama blogwalking ... :-)

    ReplyDelete
  4. terima kasih ye sudi join segmen ayu... jom kita blogwalking bersama-sama..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  5. jenguk sini..dr segmn yg sama.http://www.jiakreatifelt.com/2014/10/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen Kak Mia. Tak lama dah nk tutup.

    ReplyDelete
  7. Singgah sini kak Mia..
    selalu gak singgah sini..
    kite datang dari segmen yg same jugak..
    http://qieyla4everstory.blogspot.com/2014/10/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
  8. eda singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
  9. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.